Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

MALEDIVEN-TESTER DOET VERSLAG VAN ROBINSON CLUB MALDIVES

Rijswijk, 15 februari 2010 - Levensgenieter Carlijn Gerritsen en winnares van de Robinson Malediven-Tester wedstrijd, heeft alle faciliteiten van ROBINSON Club Maldives uitgebreid getest en in een reisverslag verwerkt. Carlijn en haar partner hebben een week lang intensief gebruik gemaakt van de culinaire buffetten, sportfaciliteiten, de spa, WellFit lessen, de lounge-area en WellFood lekkernijen uitgeprobeerd op het ROBINSON privé-eiland. Haar belevenissen en foto's zijn terug te vinden op Clubrobinson.nl.

Geen tijd om te vervelen
Een week lang mocht de Malediven-Tester een waterbungalow op palen in zee met eigen zonneterras, jacuzzi en glazen bodem haar thuis noemen. Er was geen tijd om zich te vervelen op het tropische eiland met koraalrif: overdag werden de WellFit faciliteiten getest zoals aquajoggen in zee, yoga, snorkelen en schilderen voor beginners en 's-avonds werd er gelounged, gedineerd bij kaarslicht op het strand en gedanst op (strand-)feestjes . Carlijn heeft elke dag haar avonturen bijgehouden in een online reisverslag op Clubrobinson.nl, inclusief foto's. Hier is een uitgebreid sfeerverslag terug te vinden van ROBINSON Club Maldives en alle testactiviteiten.

Gelukkige winnaar
Ter promotie van de nieuwe Club op de Malediven organiseerde ROBINSON, specialist in georganiseerde exclusieve clubvakanties, een opvallende actie waarbij in heel Nederland een 'tester' werd gezocht die een week lang de nieuwe vijfsterren Club wilde testen. Er kwamen duizenden aanmeldingen binnen. Eind december vond in Spa Zuiver/ Sportcentrum Amstelpark de finale van de Malediven-Tester plaats, waarbij tien kandidaten onder leiding van drievoudig Europees Kampioen Boksen Arnold Vanderlyde streden voor een plaats bij de laatste vijf. Vervolgens kon iedereen die dit wilde, stemmen op een van de vijf overgebleven kandidaten via Clubrobinson.nl. Carlijn Gerritsen werd de gelukkige winnaar van de Malediven-Tester wedstrijd.


---