Ingezonden persbericht


Eventive Business Events benoemt Natasja Hoogewerf tot Event Manager

Amsterdam, 15 februari 2010 ­ Eventive Business Events heeft Natasja Hoogewerf (36) benoemd tot Event Manager. In haar nieuwe functie is ze verantwoordelijk voor het project- en accountmanagement van evenementen en marketingcampagnes, en voor de acquisitie van nieuwe klanten.

Voordat Hoogewerf het Eventive-team kwam versterken, was ze werkzaam als Manager Client Support bij Insights Benelux. Ook was ze Office Manager bij Timing Uitzendteam en werkzaam als projectmedewerker voor de Stichting Floriade 2002. In deze laatste functie hield Hoogewerf zich bezig met de coördinatie van alle evenementen van de Floriade. Hoogewerf is lid van Jong Management, de aan VNO-NCW gelieerde vereniging voor ondernemers, directeuren en managers tot 40 jaar. Daar is ze hoofdverantwoordelijk voor het congres Jong Management 2010 en organiseert ze de maandelijkse bijeenkomsten van deze vereniging.

"Met mijn passie voor evenementorganisatie en mijn ondernemende instelling heb ik bij Eventive de perfecte werkomgeving gevonden. In mijn loopbaan heb ik mij al eerder beziggehouden met eventorganisatie. Dit heb ik ervaren als een ontzettend leuke, uitdagende en leerzame tijd. Ik ben er dan ook van overtuigd dat Eventive mij veel uitdagingen zal bieden", zegt Hoogewerf.

"Natasja is een echte aanwinst voor het Eventive-team. Naast de eigenschappen die een Event Manager in huis moet hebben, heeft ze een brede commerciële achtergrond. Ze heeft ervaring in diverse branches. Door haar uitgebreide expertise zal ze vernieuwende kansen en mogelijkheden zien, ons inspireren en een mooie bijdrage leveren aan de brainstorms met onze klanten", zegt Mariëlle van der Zouwen, Manager Director Eventive Business Events.

####

Over Eventive Business Events
Eventive Business Events ondersteunt bedrijven bij het bereiken van hun doelgroep door de conceptontwikkeling van evenementen en marketingcampagnes, en het projectmanagement dat daaruit voortvloeit. Het bureau kan de gehele of gedeeltelijke organisatie van congressen, vakbeurzen, seminars, workshops en productpresentaties op zich nemen. Daarnaast biedt Eventive Business Events ondersteunende diensten in de vorm van advies, beurstraining, uitnodigingen, locatieplanning, het regelen van sprekers et cetera. Eventive Business Events is onderdeel van de communicatiegroep LVT Group. Voor meer informatie: www.eventive.nl.