Persbericht

15 februari, 2010

Oscar Kales aangesteld als Business Development Executive bij Avanade Nederland

Oscar Kales is onlangs in dienst getreden als Business Development Executive bij Avanade Nederland, aanbieder van zakelijke technologiediensten. In zijn nieuwe functie is hij commercieel verantwoordelijk voor het Communicatie en High-Tech (CHT)-segment. Ook Media en Entertainment vallen hieronder.

Voordat Oscar in dienst trad bij Avanade was hij werkzaam bij Technicolor waar hij zich bezighield met het ontwikkelen van nieuwe markten en diensten. Oscar heeft een aantal commerciële activiteiten ondersteund, zoals het opzetten van stemmen via sms bij diverse televisieprogramma's en het realiseren van televisiebeelden op mobiele telefoons. Daarvoor was hij werkzaam als projectmanager EURO2000 bij Telfort, waar hij verantwoordelijk was voor de web- en wap portals.

"Ik heb veel zin om aan de slag te gaan bij Avanade", aldus Kales. "De organisatie heeft een klantgerichte cultuur en ruime ervaring in de vernieuwing en technologie van het Microsoft-platform. De markt voor Microsoft-producten wordt steeds groter en Avanade heeft de kennis in huis om zakelijke mogelijkheden in winst om te zetten samen met onze partners Microsoft en Accenture. Ik kijk erg uit naar de uitdagingen die deze nieuwe functie mij zal bieden."

(190 woorden)