Ingezonden persbericht



---


PERSBERICHT

Directiewisseling bij Htel Serviced Apartments:
Ingmar Sloothaak nieuwe General Manager
van Htel Serviced Apartments

Amstelveen, 15 februari 2010 - Htel Serviced Apartments met vestigingen in Amsterdam en Amstelveen heeft Ingmar Sloothaak (33) benoemd tot General Manager. Hij was voorheen Director of Sales & Marketing bij dezelfde organisatie. Sloothaak volgt in zijn nieuwe functie Lucas Drewes op, die heeft aangegeven zijn loopbaan buiten Htel te willen voortzetten.

De organisatie Htel Serviced Apartments biedt -met ruim 300 appartementen- tijdelijke huisvesting in Amsterdam en in Amstelveen, o.a. aan (buitenlandse) werknemers die voor korte of langere tijd in Amsterdam en omgeving te werk zijn gesteld. Sloothaak begint zijn nieuwe functie per direct en heeft als primaire doelstelling de nieuwe koers en strategie van de organisatie verder door te voeren en uit te bouwen. Hij wordt in die hoedanigheid eindverantwoordelijk voor het algemeen beleid, strategie en Operations, met een nadruk op Sales & Marketing. Sloothaak rapporteert aan Algemeen Directeur Luigi Prins, van moederbedrijf Cobraspen Vastgoed Ontwikkeling BV in Overveen.

Luigi Prins over de benoeming van Sloothaak: "Een jaar geleden heb ik Lucas benaderd om zijn visie vanuit de hotellerie, professioneel in te brengen binnen Htel Serviced Apartments. Deze uitdaging heeft hij vol enthousiasme aangepakt en heeft hij zeer positief volbracht binnen de organisatie. Nu Lucas zijn doel bereikt heeft, zal hij op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging. Wij zijn dankbaar voor wat Lucas Drewes voor Htel Serviced Apartments heeft betekend en respecteren zijn beslissing om een andere uitdaging te gaan zoeken. Mede dankzij hem is Htel Serviced Apartments uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie voor tijdelijke huisvesting. Maar we staan ook aan de vooravond van het doorvoeren van onze nieuwe strategie en hebben een duidelijk groeiscenario voor ogen. Sleutelwoorden daarin zijn gastvrijheid en het creëren van een maximaal ÂŽhome coming' gevoel bij onze gasten. Maar ook om het bedrijfsleven nog nadrukkelijker te informeren over onze 'value-for-money' propositie in de markt. Een groot aantal gerenommeerde organisaties (corporates) heeft de substantiële kostenbesparingen ten opzichte van reguliere hotels inmiddels al 'ontdekt'. Ingmar Sloothaak is, met zijn uitgebreide hotelervaring, nu bij uitstek de man om leiding te gaan geven aan dit proces", aldus Prins.

Ingmar Sloothaak: "Ik beschouw het als een voorrecht om onze organisatie en de sterke positie op de markt verder uit te bouwen. Ik ben overtuigd van het groeipotentieel voor dit unieke concept, met een nog sterkere focus op 'gastbeleving' en zie ernaar uit, om samen met een hecht team van professionals, hieraan een aanzienlijke bijdrage te kunnen leveren".


- Einde bericht -



Ingezonden persbericht