Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Plantronics komt met vier pc-headsets voor multimedia en spraakapplicaties

Barcelona, 15 februari 2010 --- Plantronics, Inc. (NYSE: PLT) heeft vandaag zijn met awards bekroonde familie van .Audio pc-headsets uitgebreid met vier nieuwe wideband modellen. De nieuwe headsets bevatten high-performance digital signal processing (DSP) technology voor ongeëvenaarde audiokwaliteit tijdens het luisteren naar muziek, het gamen en het voeren van gesprekken via de pc.

De serie bestaat uit de Plantronics .Audio 476 DSP, de Plantronics .Audio 646 DSP, de Plantronics .Audio 626 DSP en de nieuwe versie van de .Audio 655 DSP. De headsets zijn ideaal voor podcasts en pc-gesprekken via diensten waaronder Skype 4.0 Super Wideband. Iedere headset heeft een noise-cancelling microfoon met geavanceerde DSP-technologie die samenwerken om omgevingsgeluid op een effectieve manier te elimineren, terwijl het natuurlijke geluid van iemand zijn stem behouden blijft. De headsets ondersteunen allemaal wideband audio en bieden duidelijk, rijk geluid dat het gevoel geeft van een 'face-to-face-gesprek'.

De nieuwe .Audio headsets bieden tevens stereogeluid tijdens het luisteren naar muziek of het gamen door het combineren van de DSP-technologie met hoogwaardige luidsprekers en een optimale pasvorm.

'We weten dat klanten op zoek zijn naar goede pc audio-ervaringen. Daarom hebben we onze nieuwe .Audio headsets uitgerust met de unieke DSP-technologie, noise-cancelling microfoons en ondersteunen ze wideband,' zegt Kristie van den Broek, marketingmanager Benelux bij Plantronics. 'We weten ook dat consumenten keuze willen daarom bieden de nieuwe .Audio headsets verschillende draagstijlen, mogelijkheden en prijzen.'

Plantronics .Audio 476 DSP - voor onderweg
De Plantronics .Audio 476 DSP is perfect voor iemand die vaak onderweg is en veel reist. Naast het heldere geluid, zodat de beller en de persoon die gebeld wordt duidelijk te verstaan zijn, kan de headset worden opgevouwen tot een bijna plat pakket. De headset heeft een plug-and-play USB-aansluiting en bevat een three-button inline control voor het regelen van het volume en het dempen van de microfoon. De .Audio 476 wordt geleverd met een opbergetui en kost ¤49,99 inclusieef BTW.

Plantronics .Audio 655 DSP - prestaties en comfort
Plantronics .Audio 626 DSP - geluidskwaliteit
De Plantronics .Audio 626 headset bevat digital signal processing technology dat zorgt voor verbeterde geluidskwaliteit in deze stereo USB-headset met comfortabele pasvorm. Een noise-cancelling microfoon en wideband echo cancellation zorgen voor duidelijke spraakgesprekken terwijl een akoestisch afgestemde equalizer rijk stereogeluid levert. Eenvoudig te gebruiken inline controls maken deze headset geschikt voor pc audio-behoeften. De headset kost ¤39,99 inclusief BTW.

Plantronics .Audio 646 - achter het hoofd draagstijl
Beschikbaarheid
De nieuwe Plantronics .Audio DSP headsets zijn vanaf de lente verkrijgbaar bij de geautoriseerde Plantronics wederverkoper. Voor meer informatie over de producten, zie www.plantronics.com.

Over Plantronics
Plantronics is wereldleider in persoonlijke audiocommunicatie voor professionals en consumenten: van Unified Communication-oplossingen tot bluetooth-headsets. Dankzij bijna 50 jaar ervaring in innovatie en klantgerichtheid biedt Plantronics ongeëvenaarde audio-ervaring en kwaliteit. Plantronics wordt gebruikt door elk bedrijf in de Fortune 100 en is de eerste keuze voor luchtverkeersleiding, alarmnummers en de New York Stock Exchange. Kijk voor meer informatie op: http://www.plantronics.com.

Plantronics en .Audio zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Plantronics, Inc. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.