Luvion Platinum beeld babyfoon genereert aandacht in Sunday Times


Nederlands babyproduct wereldwijd succes

DELFT, 20100215 -- Luvion, het Nederlandse babymerk met premium producten, heeft gisteren in de Sunday Times een vermelding gekregen van Laura Curtis met haar wekelijkse artikel "The Doctors Holdall - De Dokterstas". Laura schrijft:" The Luvion Platinum digital video baby monitor enables parents to distinguish at a glance between restlessness and full waking".

Succes
"De Luvion Platinum babyfoon met camera is zeer succesvol", aldus commercieel directeur Michiel Pannekoek, "de lijst met landen waar onze producten verkrijgbaar zijn groeit enorm". "Aandacht van kwaliteitskranten als de Sunday Times draagt zeker bij aan het succes maar is ook het resultaat van eenvoudigweg een goed product", aldus Pannekoek. In onder andere Polen, Portugal en Zuid-Afrika zijn de meest recente distributiecontracten getekend. In Nederland is de vraag naar de Luvion Platinum ook groot. Vorige maand kon Egerium BV, het bedrijf achter Luvion Premium Babyproducts, de Nederlandse winkeliers geen Platinum modellen uitleveren. Inmiddels is de Luvion Platinum weer leverbaar.

Bright Magazine
Erwin van der Zande, hoofdredacteur van Bright Magazine schrijft in het vandaag verschenen magazine eveneens over de Luvion Platinum; "Ik vind `m geweldig...gelukkig gaat het beeld op een gegeven moment uit als ze rustig slaapt, want anders kun je je ogen er niet vanaf houden die eerste weken". Bright magazine richt zich primair op innovators en early adopters met een 'taste for technology', 'interest in innovation' and 'an eye for design'.

Luvion Platinum
De Luvion Platinum met de looks van een Ipod geeft een zeer helder, haarscherp en stabiel beeld. De allernieuwste digitale Wi-Fi technologie zorgt voor een storingsvrij bereik van maar liefst 200 meter in open veld. Door de bijgeleverde draadloze camera met infrarood LED's is het ook mogelijk de baby in het donker uitstekend te zien. Het 2,4 inch (6 cm) LCD kleurenscherm zorgt gedurende de dag en nacht voor perfect beeld. Er kunnen tot 4 camera's op de monitor worden aangesloten. De monitor is door zijn formaat gemakkelijk mee te nemen zodat de baby in en rondom het huis altijd te zien en te horen is.