Sponsorpunten sparen voor scholen, stichtingen of verenigingen


HONSELERSDIJK, 20100215 -- Bijna elke vereniging, stichting of school kan wel extra geld gebruiken. Bij www.Sponsorpunten.nl kunnen de deelnemers profiteren van het groeiende aantal aankopen via internet.

Na de gratis aanmelding kan de deelnemer een zogenaamde webshop gadget plaatsen op de eigen website. Installatie is erg eenvoudig en zorgt ervoor dat de aangesloten webshops beschikbaar zijn op de website van de deelnemer.

De deelnemer stimuleert vervolgens haar leden/bezoekers om via de website aankopen te doen. Wanneer iemand bij bijvoorbeeld Cheaptickets een vlucht boekt, dan worden er al 80 sponsorpunten gespaard. Een verzekering bij Ohra levert zelfs 400 sponsorpunten op. Elke sponsorpunt heeft een waarde van 0,10 euro, de deelnemer spaart zo snel een leuk bedrag bij elkaar. Elke maand wordt het gespaarde saldo uitgekeerd.

"Wij ontvangen een verkoopcommissie voor elke aankoop via internet, van deze commissie geven wij een groot deel terug aan de deelnemers in de vorm van Sponsorpunten", aldus de initiatiefnemers Marco Duindam en Edwin Vis. "De consument betaalt niets extra en wij hopen met dit initiatief dat de verenigingen, scholen en stichtingen meer geld beschikbaar krijgen om activiteiten te organiseren voor de (sparende) leden."

Op dit moment kunnen er bij meer dan 400 webshops sponsorpunten worden gespaard.





Ingezonden persbericht