Groothandel EroProvison wordt general agent / importeur van Bathmate


De Bathmate® Hydro penispomp zal medio maart 2010 weer volop te verkrijgen zijn

AMSTENRADE, 20100215 -- Na een overweldigende introductie, circa drie jaar geleden, nam de verkoop van Bathmate een vliegende start. Tot voor kort werd de Bathmate door de grootste erotiek groothandel van Nederland op de markt gebracht. De laatste maanden was er echter geen officiële importeur voor Nederland en was het moeilijk om een Bathmate te kopen. Deze problemen zijn nu verleden tijd.

De eigenaar van EroProvision, JP.Nila, is een jong bedrijf dat zich, op een open en toegankelijke wijze, bezig houdt met het aanbieden van erotische toys. Een van de succes formules van JP.Nila is de website HomoPostorder.nl, een van Nederlands succesvolste online gayshops. Naast deze gayshop is dan nu de groothandel EroProvision opgericht.

EroProvision gaat Bathmate vertegenwoordigen in Nederland.
Eroprovision gaat erotiekwinkels en onlineshops voorzien van de Bathmate®
En wij zullen de website www.bathmate.nl onder haar hoede nemen.

De Bathmate beschikt over een unieke en gepatenteerde techniek en is veiliger dan de meeste andere penispompen. Doordat de Bathmate in bad of onder de douche gebruikt word en gevuld word met, aangenaam warm, water zal de penis niet bloot worden gesteld aan minder veilige drukverschillen. Daar waar conventionele penispompen een ongecontroleerd vacuüm, binnen de cilinder van de pomp, creëren, waardoor de meer wekedelen van de penis excessief uitzetten, wat kan leiden tot misvorming, zorgt het water in de Bathmate® voor een gecontroleerd vacuüm en tegendruk, waardoor de penis gelijkmatig uitzet en groeit.
De Bathmate Hydro penispomp is een groot succes in vele landen over de hele wereld en vele mannen zijn tevreden over de resultaten van het gebruik van hun Bathmate.

EroProvision zal zich in het begin voornamelijk richten op de verkoop van Bathmate® en de bijbehorende producten zoals reinigingsset, sterilisatietabletten en nekband .
In de toekomst zullen andere merken het assortiment aanvullen.


EroProvision© | Erotic Wholesale

Dhr. P. van der Laan
Directeur





Ingezonden persbericht