Politie Brabant-Noord

Horeca

Regio Brabant-Noord, 15-02-2010

's-Hertogenbosch - Rond 18.00 uur op zaterdagavond is een 53-jarige Bossche vouw aangehouden voor mishandeling. De vrouw was lastig in een café aan de Wolvenhoek. Ze werd door een medewerker naar buiten begeleid. De vrouw ging door het lint en sloeg en krabde de medewerker. De vrouw is aangehouden en ingesloten.

's-Hertogenbosch - In een uitgaansgelegenheid aan de Buitendijk is zaterdagavond rond 22.30 uur een 25-jarige man uit Utrecht aangehouden voor het bezit van harddrugs. De portier hield hem aan en droeg hem over aan de politie. Bij controle bleek de man drie zakjes harddrugs bij zich te hebben.

's-Hertogenbosch - Bij een café aan de Krullartstraat is zondagochtend om 00.45 uur een 22-jarige man uit Meerkerk aangehouden. De man werd agressief toen hij het café niet in mocht. Hij begon te schelden en sloeg de portier. De portier kon de man aanhouden en overdragen aan de politie.

's-Hertogenbosch - Rond 01.00 uur zondagochtend is een 18-jarige jongen uit Nieuwkuijk aangehouden in een uitgaansgelegenheid aan de Karrenstraat. Hij had tegen de bar geschopt waardoor er schade was ontstaan. De portier hield de man aan en droeg hem over aan de politie.

's-Hertogenbosch - Op de Parade is om 01.30 uur een 17-jarige Bosschenaar aangehouden. Hij had in een café een medewerker bedreigd en werd buiten gezet. Hier was hij het blijkbaar niet mee eens en sloeg de portier. Agenten die ter plaatse waren hebben de man aangehouden.

's-Hertogenbosch - Op het Stationplein zijn even voor twee uur drie mannen aangehouden voor het mishandelen van een buscontroleur. De verdachten zijn een 32-jarige man uit Budel-Dorplein, een 31-jarige man uit Rosmalen en een 31-jarige man uit Helmond. De drie zaten in de bus zonder geldig vervoersbewijs. De controleur gaf aan dat ze een kaartje moesten kopen of de bus moesten verlaten. Toen ze geen kaartje kochten, wilde de controleur de mannen de bus uitzetten. Hierop werden de verdachten agressief en schopte de man. Gealarmeerde agenten hebben de drie mannen aangehouden.

's-Hertogenbosch - Op de Karrenstraat zijn rond 02.00 uur twee 28-jarige mannen uit Utrecht aangehouden. De twee werden door beveiliging uit een café gezet waarop een van de mannen een mes trok en een beveiliger hiermee bedreigde. Gealarmeerde agenten hielden de verdachte aan. Hierop bemoeide de andere Utrechter zich met de aanhouding door een agent vast te pakken. Ook hij werd aangehouden en zijn beide overgebracht naar het bureau.

's-Hertogenbosch - Rond 03.20 uur is op de Karrenstraat een 25-jarige man uit Veen aangehouden voor belediging. Hij vond het nodig om surveillerende agenten uit te schelden. De man werd aangesproken en kon zich desgevraagd niet legitimeren. De man is meegenomen naar het bureau.

Boxmeer - Op de Spoorstraat is rond 01.00 uur een 17-jarige jongen uit Gennep aangehouden. De jongen was een uitgaansgelegenheid uitgezet en bleef hinderlijk aanwezig bij de deur. Agenten hebben hem twee keer weggestuurd, maar hij weigerde te vertrekken. Hierop is de jongen aangehouden.

Sint Oedenrode - Op de Heuvel is om 01.30 uur een 16-jarige jongen uit Veghel aangehouden door een portier van een uitgaansgelegenheid. De jongen zou een 18-jarige man uit Sint Oedenrode in zijn gezicht hebben geslagen. De politie heeft de jongen overgebracht naar het bureau.

Vlijmen - In een uitgaansgelegenheid aan De Akker is zaterdagavond rond 23.40 uur een vechtpartij geweest waarbij een 42-jarige man uit Apeldoorn door een steekwapen is verwond in zijn zij. De man moest naar het ziekenhuis voor zijn verwondingen. De politie is een onderzoek gestart, maar is daarvoor nog op zoek naar getuigen. Mensen die iets gezien of gehoord hebben kunnen contact opnemen met de politie via: 0900-8844 of anoniem via: 0800-7000.

Vlijmen - Op De Akker is om 01.00 uur een 16-jarige jongen uit Apeldoorn aangehouden. Hij zou op straat meerdere mensen geslagen hebben. De jongen is voor verhoor overgebracht naar het bureau.

Haaren - Een 14-jarige jongen uit Vught is om 01.10 uur bij een uitgaansgelegenheid aan de Driehoeven aangehouden. Hij had de bril van het hoofd van een 34-jarige vrouw uit Haaren geslagen. De jongen is voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Uden - Een 22-jarige Udenaar is om 02.00 uur op de Marktstraat aangehouden voor het beledigen van agenten. De man ging achter de fiets van een agent staan en klemde het achterwiel tussen zijn benen. De man werd op zijn gedrag aangesproken waarop hij de agenten uitschold. Hij is aangehouden.