Politie Brabant-Noord

Rijbewijzen ingevorderd

Regio Brabant-Noord, 15-02-2010

Veghel - Op de Vorstenbosscheweg is zaterdagavond om 22.30 uur een 41-jarige automobilist uit Veghel aangehouden. Hij had ruim 2,5 keer teveel gedronken. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Uden - De politie heeft zondagochtend om 00.45 uur een 28-jarige automobilist uit Uden aangehouden op de Vaarzenhof. De man had bijna drie keer teveel gedronken. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Heesch - Zondagochtend Om 00.45 uur is op de Nistelrodeseweg een 22-jarige automobilist aangehouden. Een blaastest wees uit dat de man als beginnend bestuurder ruim 6,5 keer teveel had gedronken. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Sambeek - Op de Krekelzanger is zondagochtend rond 02.30 uur een 42-jarige man uit Overloon aangehouden voor rijden onder invloed en het verlaten van de plaats van een ongeval. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Even daarvoor kwam een melding binnen dat een auto op de Grotestraat tegen een poort van een bedrijfsterrein was gereden. Volgens getuigen was de bestuurder uitgestapt en weggelopen. Agenten troffen op de Krekelzanger een beschonken man aan die voldeed aan het signalement. Ook was de man in het bezit van de sleutel van de achtergebleven auto. De man is aangehouden. Op het bureau bleek dat de man ruim drie keer teveel had gedronken. De politie heeft aanwijzingen dat de man ook verantwoordelijk is voor schade aan een auto die geparkeerd stond op de Kanarie en de schade aan een lantaarnpaal op de Braamsluiper en op de Kanarie. De politie onderzoekt de zaak.