Politie Brabant-Noord

Horeca

Regio Brabant-Noord, 15-02-2010

's-Hertogenbosch - Rond middernacht zijn op de Parade drie Bosschenaren (19, 19, 17) en een man uit Wadenoijen (18) aangehouden. Ze werden uit een café gezet en gingen buiten met elkaar op de vuist. Ze zijn aangehouden en meegenomen naar het bureau.

's-Hertogenbosch - Op de Visstraat is om 00.30 uur een 26-jarige man uit Den Dungen aangehouden voor het beledigen van agenten. Hij vond het nodig om bij het passeren van een dienstvoertuig de agenten uit te schelden. De man is aangehouden.

's-Hertogenbosch - Om 01.15 uur is op de Parade een 23-jarige man uit Sint Michielsgestel aangehouden. Hij had in een café een 24-jarige Bosschenaar in zijn gezicht geslagen. Hij is meegenomen naar het bureau.

's-Hertogenbosch - In een Tweede Korenstraat zijn om 02.15 uur drie mannen aangehouden voor het bezit van harddrugs. De mannen, twee Bosschenaren van 25 en 31 en een 30-jarige man zonder vaste woonplaats zouden in een café hebben gebruikt. De mannen werden gefouilleerd en hadden alle drie zakjes met drugs bij zich. Ze zijn ingesloten.

's-Hertogenbosch - Een 31-jarige man zonder vaste woonplaats is om 01.00 uur op de Parade aangehouden. Hij viel mensen lastig en werd door agenten weggestuurd. Toen hij niet wilde vertrekken werd hij aangehouden. Op het bureau bleek dat de man geen geldig verblijfsdocument had. Hij is overgedragen aan de Vreemdelingenpolitie.

Boxtel - Op de Markt is zaterdagochtend rond 01.15 uur een 21-jarige man uit Boxtel aangehouden. De man sloeg tegen de houten ombouw bij een café. Agenten spraken hem erop aan waarop de man vertrok. Even later kwam hij terug en schopte tegen een lantaarnpaal en begon om zich heen te slaan. Hierop werd hij aangehouden. De Boxtelaar verzette zich hevig bij zijn aanhouding. Hij is voor verhoor ingesloten.

Boxtel - Een 20-jarige man uit Boxtel is rond 03.00 uur aangehouden op de Markt. Hij was samen met twee andere mannen uit een café gezet. Agenten verzochten de mannen om te vertrekken. De man uit Boxtel weigerde dit en bleef buiten mensen lastigvallen. Hierop is hij aangehouden.