PopCap lanceert Plants vs. Zombies(TM) voor de iPhone(TM) 15/02/2010 15:07

PR Newswire

DUBLIN, February 15 /PRNewswire/ --

- iPhone/iPod Touch-aanpassing van Casual Game of the Year 2009 biedt exclusieve content, plezier en functionaliteit

PopCap Games, producent van 's werelds populairste videospellen, kondigde vandaag de lancering aan van Plants vs. Zombies(TM) voor de iPhone (TM) en de iPod(R) Touch. Helemaal volgens het spelontwerp van het kassucces voor de pc en Max, maar specifiek aangepast voor de iPhone en de iPod Touch - inclusief exclusieve functies en content. Plants vs. Zombies is direct verkrijgbaar voor 2,39 euro in Apple's App Store op de iPhone en iPod Touch, of op http://www.itunes.com/appstore.

"Plants vs. Zombies voor de iPhone en iPod Touch is de eerste aanpassing van ons zeer populaire 'flower defense'-spel voor een nieuw platforn. We zijn erg enthousiast over hoe goed het spel vertaald is naar de iPhone en de iPod Touch", aldus Andrew Stein, directeur mobiele platforms van PopCap Games. "We zijn trouw gebleven aan de originele versie op de computer, met de volledig functionele gameplay van de Adventure-mode. Daarnaast hebben we deze aanpassing geoptimaliseerd rondom een naadloze touch-interface. Ook hebben we geweldige content toegevoegd, inclusief de nieuwe Quick Play Arena, wat voor gemakkelijke herhaling zorgt van elk level nadat je de Adventure-mode hebt voltooid, maar ook een dozijn extra erkenningen om een succesvolle afronding van een uitdaging in het spel te belonen."

Met non-stop komische actie in 50 oneindig herhaalbare levels, daagt Plants vs. Zombies je uit om je huis te verdedigen tegen oprukkende zombies die je voordeur willen bereiken om vervolgens je hersenen op te eten. Kies uit het steeds groter wordende assortiment van gespecialiseerde zombiebestrijdende planten om de vegetatie-etende ondoden te vertragen, in de war te brengen, te verzwakken en uiteindelijk te vernietigen voordat ze via je tuin je voordeur bereiken. Zorgvuldige selectie van planten, een verwoed gebruik van hulpmiddelen en goede beslissingen met betrekking tot planten / plaatsing zijn belangrijk om meer dan twee dozijn verschillende zombies te overwinnen, elk met hun eigen combinatie van "vaardigheden" en gedrag. Aanvullende obstakels en uitdagingen op hogere levels bestaan uit het op laten komen van de zon (compleet met een set verdedigende paddenstoelen die alleen 's nachts gebruikt kunnen worden), opkomende mist en zelfs een zwembad waar aquatische zombies uit komen!

De functies van Plants vs. Zombies voor de iPhone en iPod Touch zijn:


- De Quick Play Arena zorgt voor een gemakkelijk herhalen van elk level na voltooiing van de 50 levels in de Adventure-mode


- Meer dan een dozijn erkenningen om succesvolle voltooiing van de uitdagingen in het spel te belonen


- Meer dan vier dozijn planten, van kersenbommen en proppenschieters, tot 'meloenpulten', walnoten en zonnebloemen


- Dozijnen verschillende soorten zombies, inclusief mijnwerkers die uit de dood zijn opgestaan, zakenmannen, voetbalspelers en zelfs een bobsleeteam bestaande uit zombies


- De voorstadsalmanak houdt uw voortgang bij en biedt vitale statistieken over soorten planten en zombies


- Crazy Dave's kofferbakwinkel waar u nieuwe planten, power-ups en andere zombie-uitroeiende hulpmiddelen kunt aanschaffen


- De nieuwe vloeistofanimatietechnologie creëert visueel aantrekkelijkere planten en energieke zombies


- 11 originele muziekstukken die de toenemende intensiteit van de gameplay weerspiegelen

Sinds zijn release vorig jaar is Plants vs. Zombies voor de pc en Mac één van de populairste en meest succesvolle hits in de geschiedenis van de casual games geworden. Het spel verkocht sneller dan elke voorafgaande PopCap-titel en haalde dozijnen lofbetuigingen binnen voor "spel van het jaar" voor de pc.

Over PopCap

PopCap Games (http://www.popcap.com) is de vooraanstaande
multi-platformaanbieder van leuke, gemakkelijk te leren, fascinerende videogames die iedereen aanspreken, van 6 tot 106 jaar. PopCap werd in 2000 opgericht, het bedrijf heeft vestigingen in Seattle, Washington, en wereldwijd al meer dan 260 werknemers in dienst in Seattle, San Francisco, Chicago, Vancouver, B.C., Dublin en Sjanghai. De spellen zijn wereldwijd meer dan 1 miljard keer door consumenten gedownload en het vlaggenschip,Bejeweled( R) is meer dan 50 miljoen keer verkocht over alle platforms heen. PopCap's games worden voortdurend geprezen door consumenten en critici en gespeeld op het web, sociale platforms, desktopcomputers, ontelbare mobiele apparaten (mobiele telefoons, smartphones, PDA's, pocket pc's, iPod's, iPhone's en nog veel meer), populaire spelcomputers (zoals Xbox, PlayStation en DS) en entertainmentsystemen aan boord van vliegtuigen. PopCap is de enige ontwikkelaar van zogenaamde "casual games" met een groot marktaandeel in alle grote verkoopkanalen, waaronder sociale platforms, webportalen, winkels, mobiele telefoons, MP3-spelers en game-apparaten.

Het PopCap logo en alle andere handelsmerken die hier worden vermeld en te vinden zijn op www.popcap.com/trademarks, zijn eigendom van PopCap Games, Inc of zijn licentiegevers en kan in sommige landen een geregistreerd handelsmerk zijn. Andere bedrijfs- of productnamen die hier worden gebruikt, kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaars en worden gebruikt ten behoeve van deze eigenaren.

PR-contactpersonen

Internationaal:
Cathy Orr
corr@popcap.com
+353-1-646-8107

Julien Wera
jwera@popcap.com
+353-1-6468183

Ember Wardrop
ewardrop@popcap.com
+353-1-6468164

PR-contactpersonen: internationaal: Cathy Orr, corr@popcap.com, +353-1-646-8107 ; Julien Wera, jwera@popcap.com, +353-1-6468183 ; Ember Wardrop, ewardrop@popcap.com, +353-1-6468164






-