Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 15-02-2010

Automobilist komt om het leven bij verkeersongeval in Steenbergen

STEENBERGEN: Een 23-jarige automobilist uit Steenbergen is
maandagmorgen om het leven gekomen bij een eenzijdig verkeersongeval.

De man reed kort voor 08.00 uur over de Franseweg toen hij door onbekende oorzaak van de weg raakte en frontaal tegen een boom knalde. De hulpdiensten waren snel ter plaatse; ambulancepersoneel heeft de zwaargewonde man behandeld, maar hij overleed later in het Lievensberg in Bergen op Zoom. Verkeersongevallenanalisten van de politie Midden en West Brabant stellen een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Politie: acht aanhoudingen tijdens horecatoezicht op carnavalsviering

ROOSENDAAL/BERGEN OP ZOOM: De politie heeft zondagavond en -nacht tijdens het horecatoezicht in het centrum van Roosendaal en Bergen op Zoom acht carnavalsvierders aangehouden voor uiteenlopende
overtredingen.

In Roosendaal werden vier stappers aangehouden wegens openlijk geweld dan wel mishandeling. Dat gebeurde nabij horecazaken op de Markt of directe omgeving. Een andere carnavalsvierder werd gearresteerd, omdat hij een portier bedreigd zou hebben. De twee andere aanhoudingen waren voor het verstoren van de openbare orde en geen ID-bewijs kunnen laten zien bij een bekeuring voor wildplassen.

In Bergen op Zoom werd maandagmorgen rond 01.30 uur een 25-jarige Bergse carnavalsvierder aangehouden die een ruit van een cafetaria aan de Zuivelstraat vernield zou hebben.

Dronken beginnend bestuurder rijdt tegen bankgebouw in Klundert

KLUNDERT: De politie heeft zondagmiddag kort voor 18.00 uur een 22-jarige automobilist uit Standdaarbuiten gearresteerd wegens dronken rijden. De man was op de Brugstraat tegen de gevel van een bankgebouw gereden. Bij een blaastest scoorde de beginnende bestuurder 350 ug/l en daarmee werd zijn rijbewijs ingevorderd. Tegen de man wordt een proces-verbaal opgemaakt; hij zegt pas alcohol gedronken te hebben na het ongeval dat werd veroorzaakt door een glad wegdek. De politie stelt een onderzoek in. De gevel van het bankgebouw raakte behoorlijk beschadigd.

In De Heen werd een 21-jarige eveneens beginnend bestuurder uit De Heen opgepakt, nadat hij werd betrapt op dronken rijden. Dat gebeurde nadat hij maandagmorgen rond 00.15 uur op de behoorlijke gladde Dorpsweg tegen twee geparkeerde auto's was gereden. Beide auto's raakten zwaar beschadigd. De man blies 470 ug/l, terwijl maximaal 88 ug/l is toegestaan.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 15-02-2010 14:52 | © Regio Midden en West Brabant |