Sportfondsen Nederland NV

Samenwerkingsovereenkomst tussen Sportfondsen en JohnsonDiversey

Op 9 februari 2010 is de samenwerkingsovereenkomst ondertekend tussen Sportfondsen Nederland NV en JohnsonDiversey BV. Beide partijen bundelen kennis en krachten met als doel de kwaliteit van reiniging en hygiëne binnen sportaccommodaties te optimaliseren.

De optimalisatie van de kwaliteit van reiniging en hygiëne wordt gerealiseerd met het schoonmaakconcept. Het concept is, naast optimale hygiëne, gericht op de juiste balans tussen kwaliteit en kosten. Testen wijzen uit dat de sportaccommodatie door toepassing van dit concept bewezen hygiënischer wordt, de motivatie van de medewerkers omhoog gaat en het verbruik van reinigingsmiddelen daalt.

De winst van het schoonmaakconcept zit onder andere in de arbeid. Met een schoonmaakplan, specifiek uitgewerkt op de situatie, werken medewerkers efficiënter, worden schoonmaakprocessen geoptimaliseerd en wordt er tijdwinst geboekt. Naast producten, systemen en methoden zijn diensten als calculatie, planning en training een wezenlijk onderdeel van het concept. Deze diensten maken de inzet van mensen, reinigingsmiddelen en methoden inzichtelijk voor het inrichten van een optimaal reinigingsproces. Het concept waarborgt op deze manier een continue kwaliteit in hygiëne.

Het schoonmaakconcept wordt aangeboden aan bij Sportfondsen aangesloten locaties.

Meer weten over het Schoonmaakconcept? Neem dan contact op met de afdeling Bouw & Techniek van Sportfondsen Nederland op telefoonnummer 020 - 355 0555.

Sportfondsen Nederland NV
Postbus 90367
1006 BJ Amsterdam

Telefoon: (020) 355 05 55
Fax: (020) 355 06 66
Email: info@sportfondsen.nl