Tom Coronel

15 Februari 2010
Tom Coronel Tom Coronel lanceert wasmachine.nl

Na het succes van Plasma-Discounter.nl, Koffiediscounter.nl, Barbecueshop.nl en Sneeuwkettingen.com richt Create2Fit, het bedrijf van Tom Coronel en Marc Koster, zich op wasmachines! Het snelgroeiende internetbedrijf lanceerde onlangs de nieuwste telg van de familie: www.wasmachine.nl!

We zijn een snelgroeiend internetbedrijf met zeer succesvolle specialistische internetwinkels . Dat is ook de reden geweest dat RFS Holland Holding B.V., het moederbedrijf van onder meer wehkamp.nl, in juli 2009 een meerderheidsbelang heeft genomen in onze onderneming. De doelstelling van 2010 is een groei van 5 naar 7 webshops. Wasmachine.nl is nummer 6 en de eerste liefdesbaby uit onze samenwerking met wehkamp.nl!, aldus een trotse Tom Coronel. De domeinnaam was eerst in het bezit van wehkamp.nl. Wij hebben de domeinnaam overgenomen, een nieuwe site laten bouwen en gaan deze (web)webwinkel runnen.

Wasmachine.nl verkoopt de naam zegt het al - wasmachines, wasdrogers, was-droog combinaties en vaatwassers van sterke merken zoals AEG, Bosch, LG, Siemens, Samsung en Electrolux. In de nabije toekomst wordt dit witgoed assortiment uitgebreid met o.a. koelkasten en inbouwapparatuur.

Naast een internetwinkel is er een showroom aan de Bronsstraat 8a in Naarden. Hier staan alle modellen opgesteld en kunnen mensen met hun vragen terecht bij getrainde verkopers die alles over deze huishoudelijke apparaten kunnen vertellen.

Net als alle andere webwinkels van Create2Fit is de kracht van www.wasmachine.nl het leveren uit voorraad, de snelle service, de volledige garantie en de sterke merken. Het feit dat we ruime parkeergelegenheid, ruime openingstijden, een mooie showroom en klantgericht personeel hebben, heeft geleid tot waar we nu staan: een topbedrijf met prachtige producten en succesvolle shops.

Bij deze nieuwe site zal het niet anders zijn! We hebben sterke merken waarbij de garantie goed geregeld is. Verder hebben we alles op voorraad in ons magazijn, zodat we snel kunnen leveren en is de klantenservice zo ingericht dat mensen altijd een antwoord op hun vraag krijgen!

De bezorging wordt geregeld door de bezorgdienst van wehkamp.nl. We spraken al over het bundelen van onze krachten op dit gebied en de start van wasmachine.nl was een mooie aangelegenheid om de daad bij het woord te voegen! We hebben dit wel in een razend tempo moeten realiseren, maar gelukkig is het net als al onze activiteiten waar volgas op staat goed gelukt!, vervolgt Tom Coronel. Succes Natuurlijk is het spannend. Dat is het iedere keer weer als we iets nieuws lanceren. Maar zowel Marc als ik zitten erin om te winnen we weten dan ook gewoon zeker dat www.wasmachine.nl succesvol zal zijn!