SPIE Nederland kiest voor integrale aanpak industriële automatisering

15/02/2010 16:58

SPIE Nederland B.V.

Om meer richting te geven aan een uitgebalanceerde integrale aanpak van industriële automatiseringstrajecten, is de business unit Industrial Automation van SPIE Nederland organisatorisch uitgebreid. Deze uitbreiding biedt de mogelijkheid met meer focus de best mogelijke synergie te bieden tussen alle disciplines in het brede bedrijfsproces, zoals systeemintegratie, asset management, onderhoud, engineering, inspecties en softwareontwikkeling.

Sinds 1 januari 2010 is de heer John van Leeuwen aangesteld als manager van deze business unit Industrial Automation. John is 50 jaar en heeft ruim 28 jaar ervaring in de procesindustrie. Zijn loopbaan begon in de analysehoek, ging via veldapparatuur naar DCS en werd doorkruist door specialisatie op de aandachtsgebieden explosieveiligheid, SIL en uiteindelijk totale veiligheid. Met de keuze voor John en zijn allround ervaring en kennis van de markt, zijn wij overtuigd van de meerwaarde van SPIE voor onze klanten om te kiezen voor één opdrachtnemer voor het gehele traject van industriële automatisering.

Over SPIE

SPIE Nederland B.V. is onderdeel van de SPIE SA groep, welke in meer dan 28 landen actief is in de dienstverlening en productlevering. Door een netwerk van 400 regionale buurtvestigingen in Europa zijn we altijd dichtbij de klant. SPIE SA, gevestigd in Cergy, Frankrijk, met een omzet van Euro 3.75 miljard (2008) en meer dan 29.500 medewerkers.

SPIE Nederland B.V. heeft 1850 medewerkers in dienst verspreid over 15 vestigingen en een omzet in 2008 van 285 miljoen euro. SPIE Nederland B.V. bestaat uit meerdere divisies: SPIE-Building Systems, SPIE-Infra, SPIE-Industrie, SPIE-Asset Management en SPIE-Controlec Engineering.

SPIE Nederland B.V. levert engineering, services en expertise op het gebied van het ontwerpen, installeren, in bedrijf stellen en onderhouden van werktuigkundige- en HVAC installaties; elektrotechnische installaties op laag-, midden- en hoogspanningsgebied, voor de industrie- en infrastructuur(snel- en waterweg en spoor), netwerk oplossingen voor communicatie installaties aan industriële -, commerciële -, en institutionele klanten en aan de overheid.

De activiteiten bieden u een scala van diensten aan om uw energie- en procesvoorzieningen zo betrouwbaar en zo economisch mogelijk te laten functioneren, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.





http://www.spie-nl.com