Gemeente Waterland

15 februari 2010

Ontwerp-projectbesluit Weezenland1-4 eerste Waterlandse digitale plan

Rijk, provincies en gemeenten leggen in ruimtelijke plannen, zoals bestemmingsplannen, vast hoe Nederland er nu en in de toekomst uit gaat zien. De Wet ruimtelijke ordening (Wro) regelt dat sinds 1 januari 2010 alle nieuwe ruimtelijke plannen digitaal gemaakt, gebruikt en beschikbaar gesteld worden.

Ruimtelijkeplannen.nl

Het eerste Waterlandse plan dat voldoet aan de digitale eisen van de Wet ruimtelijke ordening is het ontwerp-projectbesluit Weezenland 1-4. Het plan kunt u thuis inzien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Beschikt u thuis niet over internet? Komt u dan naar het gemeentehuis; in de inzagekamer van de afdeling VROM kunt u de plannen ook digitaal inzien.

Digitaal op deze website

De bestanden van de nieuwe digitale plannen stellen wij ook digitaal beschikbaar op deze website bij het onderdeel Digitale ruimtelijke plannen. Wij gaan eerder gemaakte ruimtelijke plannen niet met terugwerkende kracht digitaliseren. Dat betekent dat de nu al bestaande plannen nog een paar jaar alleen op papier beschikbaar zijn voor inzage.

---