Vers bloed bij Tools4ever


BAARN, 20100215 -- Tools4ever, de marktleider op het gebied van Identity en Access Management, heeft haar ontwikkelteam uitgebreid met de aanstelling van Bas van Oorschot (25) als Software Developer. Bas gaat het ontwikkelteam van Tools4ever ondersteunen met het programmeren en ontwikkelen van nieuwe applicaties waarmee systeem- en netwerkbeheerder efficiënter kunnen werken.

Bas studeerde natuurkunde aan de Universiteit Utrecht. Als afstudeerproject ontwikkelde hij simulatiesoftware voor het voorspellen van kristalstructuren. Daarbij deed hij ervaring op met het programmeren van complexe software.

Jacques Vriens, oprichter en eigenaar van Tools4ever: "Wij zijn een internationale onderneming met een eigen ontwikkelafdeling op ons hoofdkantoor in Baarn. De complexiteit van onze producten vereist dat wij zeer veel aandacht besteden aan het selectie- en opleidingstraject. Vanwege de toenemende vraag naar onze producten en diensten zijn wij voortdurend op zoek naar hooggekwalificeerde, creatieve en enthousiaste medewerkers. Bas is een uitstekende aanvulling op ons team."

Over Tools4ever
Tools4ever onderscheidt zich met een no-nonsense aanpak en een lage Total Cost of Ownership. In tegenstelling tot vergelijkbare Identity Management oplossingen levert Tools4ever volledige oplossing in elke dagen i.p.v. weken of maanden. Mede dankzij deze benadering is Tools4ever in Nederland dé absolute marktleider op het gebied van Identity Management met meer dan 1 miljoen beheerde user accounts (Overzicht klanten Nederland). Tools4ever levert verschillende software producten en geïntegreerde consultancy diensten op het gebied van Identity Management, zoals User Provisioning, RBAC, Password Management, SSO en Access Management.

Tools4ever





Tools4ever