Ingezonden persbericht

PERSBERICHT
()

Hoevelaken, 9 februari 2010

BVA-Automotive start "DRIVE THRU" Auctions.
Nieuw initiatief om snel auto's te veilen aan groot publiek.

Vanaf 16 februari start BVA-Automotive een nieuwe en snelle manier voor het ter veiling brengen van auto's. Onder de naam "DRIVE THRU" Auctions zal een non-stop veiling worden georganiseerd, waarbij de doorloopsnelheid 6 dagen is.

Snel, Efficiënt en Flexibel.
De DRIVE THRU veiling kent een aantal speciale kenmerken. De veilingen zijn non-stop en het aanbod zal snel rouleren. De doorloopsnelheid van de veilingen is vanaf het geven van input over de auto's tot aan de gunning van de auto's 6 dagen. Het aanbod binnen de DRIVE THRU veiling zal van meerdere opdrachtgevers zijn en gecombineerd worden aangeboden. Doordat de DRIVE THRU Auctions geen afbreuk doet aan het veilingproces, maar wel een veel kortere doorloopsnelheid heeft is deze manier van verkopen erg efficiënt. De aanbieders van auto's binnen de DRIVE THRU Auctions kunnen zelf bepalen wanneer de auto ter veiling wordt gebracht. Uit ervaring is gebleken dat deze flexibele opzet erg gewenst is in de markt. De DRIVE THRU Auctions kent twee input dagen in de week; de dinsdag en de donderdag!

De eerste DRIVE THRU Auctions van BVA-Automotive zal dinsdag 16 februari worden gestart. Daarna zal de tweede veiling op donderdag 18 februari plaatsvinden. Elke zaterdag zal er voor beide veilingen een kijkmiddag worden georganiseerd om klanten de gelegenheid te geven de auto's te bekijken.

Particulier en zakelijke markt
BVA-Automotive veilt auto's internationaal aan particulieren en aan de zakelijke markt. Deze doelgroep is ruim vertegenwoordigd als bezoeker op de internet site. Ruim 1 miljoen unieke bezoekers per maand zoeken en bieden actief op de aangeboden auto's. Ruim 250.000 geregistreerde bezoekers heeft BVA te kennen gegeven om wekelijks op de hoogte gehouden te worden van het wisselend aanbod. Doordat de veiling openstaat voor biedingen van de zakelijke markt, maar ook voor particulieren genereert dit erg positieve opbrengsten.
Aanmelding DRIVE THRU
Om de snelheid en het gemak voor de opdrachtgever te vergroten is de aanmelding voor een DRIVE THRU Auctions erg simpel. Door middel van het versturen van een email aan info@bva-automotive.com met daarin contactgegevens en het aantal auto's, wordt het proces gestart.

Voor meer informatie over de DRIVE THRU Auctions en over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met BVA-Automotive.

Over BVA-Automotive
BVA-Automotive is het online veilingplatform voor verkoop van auto's aan particulieren en zakelijke markt in Europa. Wij brengen nieuwe en gebruikte auto's ter veiling voor opdrachtgevers uit de automobielindustrie. Door onze jarenlange ervaring in de veilingwereld en de automotive branche bent u verzekerd van uitgebreide expertise en begeleiding tijdens het hele aankoopproces.
BVA-Automotive is een onderdeel van BVA-Auctions, Nederlands grootste online veilinghuis dat in opdracht van o.a. banken, curatoren, leasemaatschappijen en het bedrijfsleven roerende zaken (als kapitaalgoederen, voorraden en bedrijfsinboedels) ter veiling brengt.

EINDE PERSBERICHT

()

Noot voor de redactie/