Gemeente Almere

Informatieavond start vernieuwing Van Eesterenplein

11-02-2010

Ontwerp van het Van Eesterenplein Op dinsdag 16 februari 2010 houdt Gemeente Almere samen met Woningcorporatie Ymere een informatieavond over de start van de vernieuwing van het winkelgedeelte van het C. van Eesterenplein.

De buurt wordt dan geïnformeerd over alle stappen die genomen moeten worden op weg naar een nieuw hart van de Bouwmeesterbuurt, zoals het verwijderen van groen, kappen van bomen, afzetten van het bouwterrein met behoud van de bereikbaarheid van de winkels en andere voorzieningen op het plein.

Daarnaast kan de buurt ook voorstellen bekijken voor een nieuwe locatie voor het pannaveld op het C. van Eesterenplein en de Mirobanken van basisschool de Trinoom. De buurt nodigen we uit om daarbij aan te geven wat zij van deze voorstellen vindt.

De informatieavond vindt plaats tussen 19.00 en 21.00 uur in Het Bouwmeesterhuis aan het C. van Eesterenplein. Om 19.15 uur en om 20.15 uur start een mondelinge presentatie over de werkzaamheden, planning en de voorgestelde locaties voor het pannaveld en de Mirobanken.

Artikel(en)


* De plannen voor het nieuwe Van Eesterenplein
* Het Nieuwe Van Eesterenplein

* Vrijstellingen voor herontwikkeling Van Eesterenplein

winter 2009/2010