Gemeente Oldebroek


Rechtstreeks beluisteren van de raadsvergadering van 16 februari 2010 via internet

Op dinsdag 16 februari wordt de vergadering van de gemeenteraad weer rechtstreeks uitgezonden via www.oldebroek.nl.

Hoe werkt het?
Op de dag van de raadsvergadering vindt u rechts op de startpagina van www.oldebroek.nl een knop 'beluisteren raadsvergadering'. Klikt u daarop, dan komt u direct in het scherm van de uitzending. De vergadering begint om 19.30 uur, de uitzending start automatisch. Uw computer moet wel beschikken over een geluidskaart, speaker en software voor het afspelen van geluidsfragmenten.

Om vooraf te testen of uw computer geschikt is voor het beluisteren van de raadsvergadering, kunt u ook eerst het geluidsarchief uitproberen. U bereikt het geluidsarchief via de link 'Archief uitzendingen raadsvergadering' onder 'Snel naar:' rechts op de startpagina van www.oldebroek.nl.

Problemen?
Voor problemen met de ontvangst van de uitzending kunt u op de 'help'-functie in het scherm van de uitzending klikken. Onderaan het scherm van de 'help'-functie staan een e-mailadres en telefoonnummer waar u met uw technische vragen terecht kunt.

Achteraf beluisteren
U kunt een vergadering ook achteraf beluisteren of downloaden als MP3-bestand via het geluidsarchief op www.oldebroek.nl. Dat kan per agendapunt. U bereikt het geluidsarchief via de link 'Archief uitzendingen raadsvergadering' onder 'Snel naar:' rechts op de startpagina van www.oldebroek.nl.

Attendering start agendapunt
Het is mogelijk om via e-mail geattendeerd te worden op het begin van het agendapunt waarnaar uw belangstelling in het bijzonder uitgaat. Dit kunt u zelf instellen op de dag van de raadsvergadering in het scherm van de uitzending. Bij het agendapunt van uw keuze klikt u het 'wekker'-symbool aan en vult u uw e-mailadres in. Zodra het punt aan de orde is ontvangt u een e-mail met daarin een link naar de uitzending.

Meer informatie
Heeft u vragen over het uitzenden van de raadsvergaderingen? Neemt u dan contact op met de griffie van de gemeente Oldebroek, e-mail: griffie@oldebroek.nl of telefoon: (0525) 638 312.