Ingezonden persbericht

MariaBingo meet verzamelwoede Huishoudbeurs

Huisvrouw graait 7,5 kilo aan spul bij elkaar op Huishoudbeurs

Amsterdam, 16 februari 2010 - Een gemiddeld dagje Huishoudbeurs is goed voor maar liefst 7,5 kilo aan gratis gadgets, proefverpakkingen en andere spulletjes. Dat blijkt uit de MariaBingo-weging tijdens het jaarlijkse evenement voor huisvrouwen. Bezoekers konden aan het eind van de dag het gewicht van hun stampvolle boodschappentas of trolley raden.

Elk jaar komen de huisvrouwen aan het eind van de dag bedolven onder de veelal gratis spullen de RAI uit. MariaBingo plaatste een weegschaal bij het treinstation RAI om uit te zoeken onder welk gewicht de bezoekers gebukt gaan na een intensief dagje Huishoudbeurs. De gemiddelde buit bleek 7,5 kilo zwaar te zijn. Dorien Bouwer spande de kroon met een boodschappenwagen van maar liefst 18 kilo. "Ik heb hard mijn best gedaan om zoveel mogelijk te verzamelen, maar dat ik zoveel met me meesleep, had ik echt niet verwacht. We zullen zien of ik dit volgend jaar kan overtreffen!"

Gewicht verzamelwoede raden
De bezoeksters werden uitgedaagd het resultaat van hun verzamelwoede te raden. Matchte de schatting met het resultaat van de weegschaal? Dan mocht de bezoeker een draai geven aan de bingo-tombola en won zij of hij een prijs. "Het is echt ongelofelijk hoeveel spullen de bezoekers gedurende de dag verzamelen ", vertelt Hulya Ak, Country Manager MariaBingo Nederland. "We hadden van tevoren niet verwacht dat het enthousiasme voor onze actie zo groot was. De weegschaal heeft heel wat te verduren gehad. We willen vrouwen graag laten zien dat het leuk is om zowel on- als offline spellen te spelen. Dat is met de bingotombola goed gelukt!"

Over MariaBingo
MariaBingo NL biedt een van 's werelds grootste online bingozalen aan. MariaBingo wordt aangeboden in o.a. Scandinavië, Groot-Brittannië, België, Frankrijk, Estland, Polen en Nederland. Er kan online bingo worden gespeeld via www.MariaBingo.net (gratis) en www.MariaBingo.com (tegen een kleine vergoeding).

Noot voor de redactie,