Ingezonden persbericht

WE'RE SUPER, HOW ARE YOU?
Snel door de stad op een moderne klassieker

Amsterdam 16-02-2010

De Super is een nieuw motorfiets merk dat begin 2009 werd opgericht. De Super is een moderne gemotoriseerde tweewieler met een klassiek maar vooral sympathiek uiterlijk. Er zijn drie uitvoeringen, namelijk de Super 25 (zonder helmplicht), de Super 50 (brommer) en de Super 100 (motorfiets).

Techniek van de Super
De Super motorfietsen komen standaard met 3 semi-automatische versnellingen, een elektrische start, een elektronische benzinemeter en halogeen verlichting. Deze robuuste brommers dan wel motorfietsen hebben een zeer laag verbruik; ze rijden maar liefst 1:80. Bovendien zijn ze makkelijk en goedkoop te onderhouden en worden geleverd met 2 jaar garantie. De Super is verkrijgbaar als enkel- of tweezitter in tien verschillende kleuren, van hard zwart tot zacht roze. Consumenten rijden al een Super vanaf ¤ 1.295,-.

Achtergrond
De Super is ontstaan uit de geest van twee Amsterdamse neven geïnspireerd door de stoere eenvoud en onbekommerdheid van de zestiger en zeventiger jaren. Talloze liefdesaffaires met voornamelijk snelle motorfietsen, sommigen met bijna dood-ervaringen als gevolg, leidden uiteindelijk tot de ontwikkeling van een iets bescheidener en praktischer vervoermiddel, de Super. Betrouwbare, hedendaagse techniek in een klassieke schnitt.