Ingezonden persbericht

Meer luxe in een nieuwe dimensie met CUENDET villa's en appartementen:

nu ook in Kroatië, Frankrijk, Spanje en Griekenland.

Reeuwijk, 16 februari 2010 - CUENDET breidt aanbod van scala aan luxe vakanties uit: voorheen alleen in Italië maar vanaf heden ook in Kroatië, Frankrijk, Spanje en Griekenland. Deskundigen van CUENDET reisden af naar de Mediterrane landen en selecteerde de beste villa's en huizen, allen in de 4- en 5 sterren categorie, voor de uitbreiding van de portefeuille van 2010.

Al meer dan 30 jaar staat CUENDET voor exclusieve vakantiehuizen in Italië. De uitbreiding van het aanbod van luxe vakantiehuizen in Kroatie, Frankrijk, Spanje en Griekenland brengt luxe vakanties rond de Middelandse Zee in een nieuwe dimensie.

CUENDET biedt in 2010 een totaal van ongeveer 1.500 villa's, bungalows en hoogwaardige appartementen met privé tuin en zwembad en / of directe ligging aan zee. Veel van de exclusieve vakantiehuizen zijn te boeken tegen nieuwe verlaagde prijzen. Het volledige aanbod van CUENDET vakantiehuizen is online beschikbaar op www.cuendet.nl. De nieuwe brochure van CUENDET is vanaf heden aan te vragen via de reisagent of rechtstreeks via CUENDET op bovengenoemde website.

De keuze voor een CUENDET vakantiehuis wordt bepaald door flair en sfeer, kwaliteit van de voorzieningen en de omgeving van de woning. Met deze stelregel reisden deskundigen van CUENDET af naar de Mediterrane landen en selecteerde zo de beste villa's en huizen, allen in de 4- en 5 sterren categorie, voor de uitbreiding van de portefeuille van 2010. De kritische reiziger kan ervoor kiezen om te genieten van een vakantie in de statige huizen van Toscane, in één van de exclusieve appartementen in culturele steden zoals Florence, Rome of Venetië of om te vertoeven in een villa in Spanje of Istrië. Misschien zelfs wel in de schilderachtige omgeving van de Provence met uitzicht over olijfgaarden. Het personeel van de CUENDET servicekantoren in Zuid-Europa staat tijdens de vakantieperiodes klaar om vakantiegangers te adviseren of praktische hulp te bieden.

Prijs voorbeelden:

Kroatie / object CIL 432- Een ongeveer 100 jaar oude, maar zorgvuldig gerestaureerde villa voor maximaal 8 personen in een typisch Istrische stijl met open haard en een buitenzwembad. De woning is omgeven door een 150 m² groot terras en is gelegen in het achterland van Bale. Vanaf hier kunt u het landschap met de vele wijnroutes verkennen. De schilderachtige kuststad Rovinj is in 20 minuten bereikbaar met de auto. De woning is te huur vanaf ¤ 2070,- per week.

Frankrijk / object FEC 002- Het witgekalkte Château de Villejovet, gebouwd rond 1700, is gelegen in het zuidelijke deel van de Loirevallei en heeft vele jaren gediend als pension voor de Franse De Gaulle- regering. Het château is geschikt voor maximaal 20 personen en beschikt over 10 slaapkamers, open haard, zwembad en een tennisbaan. Deze accommodatie is te huur vanaf ¤ 1759,- per week.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht