Simac wordt LifeSize Gold Partner

Dordrecht, 16 februari 2010 - ICT-dienstverlener Simac ICT Nederland bv, met meerdere vestigingen in Nederland, is LifeSize Gold Partner geworden. Op 9 februari overhandigde Hans Gerritsen, directeur van importeur GO Telecom, het LifeSize-plakkaat aan Bernard Dortmans, algemeen directeur Simac ICT Nederland.

Met het overhandigen van het plakkaat werd het symbolische startsein gegeven voor de verbreding van het unified communications (UC)-portfolio, waar de videoconferentieoplossing van LifeSize deel van uit gaat maken.

Stephen Meindert, sales specialist UC bij Simac, die nauw betrokken was bij de opleiding, training en het inrichten van een eigen demonstratieruimte, zegt: "LifeSize past uitstekend in onze unified communications-propositie. Wij zien in toenemende mate een interesse voor visuele communicatie als logisch onderdeel van de bedrijfscommunicatie. Integratie van LifeSize in onder andere Microsoft Outlook zien wij als een logische oplossing voor iedere organisatie die snel en efficiënt de teamleden bij elkaar wil roepen, ongeacht locatie of ruimte. Een perfecte beeldverbinding is een uitstekend alternatief voor verplaatsing."

"Met het adopteren van de videoconferentiesystemen van LifeSize haakt Simac in op een trend", vervolgt Meindert. "Steeds meer ICT-organisaties zien visuele communicatie als een essentieel onderdeel van een bedrijfscommunicatieplatform. Met een prijspunt onder ¤ 2.000 wordt videoconferentie voor praktisch iedere organisatie een realistisch alternatief voor tal van reizen en voor substantiële besparingen."