Partij van de Arbeid

Den Haag 12 februari 2010

Kamerlid Hans Spekman op bezoek in Almere

Hans Spekman, Tweede Kamerlid voor de PvdA, brengt dinsdag 16 februari een werkbezoek aan Almere. Het bezoek staat in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen 2010. De PvdA Almere presenteert die dag haar plannen voor meer werkgelegenheid in de stad.

Spekman begint zijn bezoek bij ´Digg Out´, een leerwerkbedrijf voor jonge 'dwarsliggers'. Hier werken jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt op het gebied van onder meer multimedia, kunst en muziek. Vervolgens gaat Spekman naar ´Tante Truus´, een horecabedrijf waar mensen met een licht verstandelijke handicap werken.

De PvdA Almere presenteert tijdens dit werkbezoek haar werkgelegenheidsplannen voor de stad. Lijsttrekker Alphons Muurlink: ,,We proberen tijdens deze crisis zoveel mogelijk mensen aan een baan te helpen en te houden. Voor ons telt iedereen mee.''

Het complete werkgelegenheidsplan van de PvdA Almere vindt u vanaf dinsdag 16 februari op de website www.pvda.almere.nl.

Het bezoek van Spekman ziet er als volgt uit:

16.00 uur: Bezoek aan Digg Out, leerwerkbedrijf voor jonge dwarsliggers op het gebied van kunst en muziek. Marktmeesterstraat 18 Almere-Stad. Meer info over Digg Out op de website www.diggout.nl 17.15 uur: Bezoek aan Tante Truus, horecabedrijf waar alleen mensen werken met een licht geestelijke handicap. Hier overhandigt Muurlink de werkgelegenheidsplannen van de PvdA Almere. Marktmeesterstraat 141-143. Meer info over Tante Truus op de website www.tantetruusalmere.nl 18.00 uur: Einde
Partij van de Arbeid