Gemeente Lansingerland

Verkiezingenwebsite van start
Gemeenteraadsverkiezingen

De gemeente Lansingerland heeft speciaal voor de gemeenteraadsverkiezingen een aparte website gemaakt. Neemt u eens een kijkje op www.lansingerland.nl/verkiezingen.

U kunt daar actueel nieuws lezen en informatie vinden over de procedures rondom het stemmen. Waar kunt u stemmen, welk legitimatiebewijs neemt u mee, hoe zat het ook al weer met de zetelverdeling? Ook vindt u hier informatie over de politieke partijen die mee doen aan de verkiezingen. Na de verkiezingen vindt u hier ook de verkiezingsuitslag terug.

You Tube filmpjes en - kanaal
Begin volgende week kunt u op deze website ook YouTube filmpjes van de verschillende politieke partijen vinden. In deze filmpjes proberen de fractievoorzitters van de politieke partijen jongeren te overtuigen op hen te stemmen. Ook roepen zij jongeren op om te gaan stemmen op woensdag 3 maart. De burgemeester doet dit ook in een eigen YouTube filmpje.

Â

De YouTube filmpjes zijn ook terug te vinden op het YouTube kanaal van de gemeente. Met het publiceren van deze filmpjes gaat dit kanaal officieel van start. U vindt het YouTube kanaal op www.youtube.com/user/lansingerlandextra.