Ingezonden persbericht


SAMENWERKING RUUD DE GRAAF EN SEE TICKETS

Schiphol-Rijk, 16 februari 2010. See Tickets Nederland B.V. ("SEE") is een structurele samenwerking aangegaan met Impresariaat Ruud Graaf B.V. ("Ruud de Graaf"). De samenwerking houdt in dat SEE de centrale ticketverkoop voor alle producties van Ruud de Graaf voor zijn rekening zal gaan nemen. Ruud de Graaf is o.a. de producent van de hitmusical The Full Monty.

Henk Schuit, algemeen directeur van SEE, is erg blij met de samenwerking: "SEE vindt de samenwerking met Ruud de Graaf een hele belangrijke. Ruud de Graaf is een grote theaterproducent en de laatste grote musicalproducent waar SEE nog geen rechtstreekse samenwerking mee had. Nu die samenwerking tot stand is gekomen, verkoopt SEE voor alle grote musicals die in Nederland te zien zijn. Ook deze samenwerking past in ons beleid om onze klanten een zo breed mogelijke keus aan hoogwaardige theaterproducties te bieden."

Ruud de Graaf, algemeen directeur van Ruud de Graaf: "SEE is de grootste ticketingorganisatie van Nederland en gespecialiseerd in de verkoop van theatertickets. SEE heeft ambitieuze groeiplannen die aansluiten bij die van ons en wij verwachten onder meer door deze samenwerking onze groeiplannen te kunnen realiseren."

SEE is de grootste onafhankelijke ticketingorganisatie van Nederland. SEE heeft een zeer breed aanbod van tickets voor musicals, jeugdvoorstellingen, cabaret, sportevenementen, festivals en popconcerten.

Ruud de Graaf is een de grootste impresariaten en theaterproducenten van Nederland. Bekende producties van Ruud de Graaf zijn onder andere The Full Monty, Purper, Daughters of Africa en Irish Wings.

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie (