Ingezonden persbericht---|Datum      | |Den Haag, 16 februari 2010                     |
|                                           |
|                                           |
T-Mobile introduceert 1-jarig iPhone abonnement.


. iPhone bij T-Mobile nu ook beschikbaar met contractstermijn van één jaar.
. Abonnement voor bellen, sms'en én onbeperkt mobiel internet.
. Vanaf 23 februari te koop in T-Mobile Shops, via www.t-mobile.nl en via T-Mobile Telesales.
. Ook verkrijgbaar via onder andere de Apple Premium Resellers, Belcompany, Mediamarkt, Saturn, The Phone House, GSMWEB.NL, belnu.nl, studentmobiel.nl en Typhone.nl.

Vanaf 23 februari biedt T-Mobile de iPhone3G(S) ook aan in combinatie met een 1-jarig abonnement. Dit abonnement geldt voor alle modellen van de iPhone3G (S) en is verkrijgbaar in alle 80 T-Mobile Shops, via www.t-mobile.nl en via het telefonische verkoopkanaal van T-Mobile. Daarnaast kan men het abonnement ook afsluiten bij één van de iPhone verkooppartners.

Hendrik Kasteel, Directeur Marketing bij T-Mobile in Nederland: 'Er is een groep klanten die niet gebonden wil zijn aan een contractstermijn van twee jaar. Zij willen sneller kunnen wisselen van toestel en zijn ook bereid hiervoor iets extra's te betalen. Voor deze groep komen we nu met aantrekkelijk 1-jarig abonnement speciaal voor de iPhone.'

Meer informatie vanaf 23 februari 2010 op www.t-mobile.nl.

Over T-Mobile in Nederland

Meer dan 5,4 miljoen consumenten en zakelijke gebruikers in Nederland maken gebruik van de mobiele oplossingen van T-Mobile (per 1 oktober 2009). T-Mobile beschikt over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten. In 2008 had T-Mobile een jaaromzet van 1,806 miljard euro. T-Mobile Netherlands BV is onderdeel van Deutsche Telekom AG, een van de leidende communicatie ondernemingen in de wereld. Het is belangrijk voor T-Mobile om mee te werken aan de totstandkoming van een beter milieu en een gezonde toekomst voor de volgende generatie. In dat kader heeft T-Mobile sinds 2007 een partnerschap met War Child. T-Mobile is dé communicatiepartner van War Child en ondersteunt War Child door inzet van mensen en middelen.

Meer informatie:
T-Mobile Netherlands BV

Henny van der Heiden

Woordvoerder

Telefoon: 06 1409 6666

E-mail: pers@t-mobile.nl

Persberichten op de site: www.t-mobile.nl
-----------------------
Persbericht

-----------------------
7020.0051/01-09/2901116


---- --