VWR International bvba houdt derde jaarlijkse Europese Salesconferentie

DARMSTADT, Duitsland--(BUSINESS WIRE)-- 20100216 --

VWR International bvba is het jaar 2010 begonnen met haar derde jaarlijkse Europese Salesconferentie. De bijeenkomst werd dit jaar gehouden in Madrid, Spanje, en er waren 1.450 VWR-medewerkers aanwezig. VWR nodigde haar top 100 leveranciers uit om de nieuwste productinnovaties te bekijken op een tentoonstelling tijdens de conferentie. Daarnaast beloonde VWR topleveranciers voor hun uitstekende ondersteuning en dienstverlening in 2009. Onder de onderscheiden leveranciers waren Merck KGaA, Kimberly Clark, Brand, Eppendorf, IKA, Nova Analytics, Vacuubrand, Binder, Gosselin, GE Healthcare en Pall Life Science.

"Dit is een geweldige manier om onze topleveranciers directe toegang te geven tot onze gehele Europese verkoop- en klantendienst en serviceorganisaties. Onze mensen krijgen zo de kans om de nieuwste producttraining te krijgen, maar ook om 'best practices' te delen met hun vakgenoten," aldus Stephan Labonté, Senior Vice President Marketing voor Europa.

Over VWR International, LLC

VWR International, LLC, is een internationale distributeur en leverancier voor laboratoria, met een wereldwijde omzet van 3,7 miljard USD in 2008. Het hoofdkantoor is gevestigd in West Chester, Pennsylvania (VS). Door de distributie van uitgebreide en gevarieerde productlijnen aan belangrijke farmaceutische en biotech-bedrijven als ook aan de industrie, het onderwijs en overheidsinstellingen, draagt VWR over de hele wereld bij aan de vooruitgang van cruciaal wetenschappelijk onderzoek. Met 150 jaar ervaring in de markt biedt VWR een gedegen distributienetwerk dat duizenden gespecialiseerde laboratoria en instellingen over de hele wereld bereikt. VWR heeft wereldwijd 6.500 medewerkers die werken aan het stroomlijnen van hoe onderzoekers in Noord-Amerika, Europa en Azië hun voorraadbeheer en het onderhoud van hun laboratoriummateriaal regelen. Aanvullend steunt VWR haar klanten door on site service te leveren en voorraadbeheer, aankoop van producten, integratie van bevoorradingssystemen en technische service te verzorgen.

Voor meer informatie over VWR International, bvba, neem contact op via +33 1 45 14 85 00, bezoek www.vwr.com of schrijf naar VWR International, Corporate Communication Europe, "Le Périgares" - bât. B, 201 rue Carnot, F-94126 FONTENAY-SOUS-BOIS CEDEX, of via e-mail: corporate.communication@eu.vwr.com.

VWR en ontwerp zijn gedeponeerde handelsmerken van VWR International, LLC.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
VWR International, LLC
Olivier Lebrun
tel.: +33 1 45 14 83 32
e-mail: corporate.communication@eu.vwr.com

web: www.vwr.com