Ingezonden persbericht


Platinum Bijeenkomst Den Haag160210 Platinum Bijeenkomst Campus Den Haag: Bolkesteins' visie

Stichting Burger interesseert u graag voor haar Platinum Bijeenkomst waar wij pers en media van harte voor uitnodigen. Dinsdagavond 16 februari 2010 organiseert Stichting Burger een bijeenkomst waar je U tegen zegt.

Dan gaan om 20.00 uur in de Aula van Campus Den Haag (Lange Houtstraat 5) diverse politici en bestuurders met elkaar in debat en deelt ook de heer Bolkestein zijn visie met u.

Sprekers:

Na ontvangst met koffie en thee volgt in de Aula van de Campus Den Haag een inleiding gegeven door publicist Bart Jan Spruyt. Daarna wordt het debat op lokaal niveau aangegaan tussen de Haagse wethouders Rabin Baldewsingh (PVDA, Burgerschap Deconcentratie, Leefbaarheid en Media) en Sander Dekker (VVD, Onderwijs, Jeugd en Sport) met als thema "Burgerschap en de Multiculturele Samenleving!?" in Den haag Stad en de betekenis ervan in het kader van de verkiezingscampagne.

Tweede Kamerlid Paul de Krom (VVD) verzorgt een Key Note en aansluitend deelt de heer Frits Bolkestein (VVD) met u zijn visie. De naborrel wordt geschonken in het vlakbij gelegen Café Luden Den Haag aan het Plein nr. 6-7.

Uw Inschrijving:

Deze bijeenkomst is gratis. Het aantal plaatsen is beperkt. Toegang op basis van voorinschrijving. Na een bevestiging per email door de organisatie geldt uw plaatsing als definitief.

Toegang en Tijdigheid

Een geldig identiteitsbewijs is ook in de Campus verplicht. Om 20.00 uur start de bijeenkomst. Mocht u dan nog niet aanwezig zijn in de Campus dan vervalt uw toegangsbewijs en wordt uw plaats vergeven aan de eerstvolgende in de wachtrij ter plaatse. Mocht u met uw auto komen, parkeergelegenheid kan beperkt zijn in de omgeving, dus rekent u op extra reistijd.

Meer weten? Kijk hier

Wanneer: 16 februari 2010 20.00 - 22.00 uur- Wat: Platinum Bijeenkomst -

Waar: Aula Campus Den Haag, Lange Houtstraat 5 Den Haag

Met vriendelijke groet, namens de vrijwilligers, en het bestuur van Stichting Burger.


Ingezonden persbericht