Gemeente Brummen


Verkiezingkrant ook on-line

(Oorspronkelijke publicatie datum: 16-02-2010)

Deze week verschijnt in Regiobode een uitneembaar katern dat geheel gewijd is aan de gemeenteraadsverkiezingen die op 3 maart 2010 in onze gemeente plaatsvinden. In deze special treft u onder andere een bijdrage aan van burgemeester Niels Joosten, die hoopt dat veel mensen in onze gemeente hun stem gaan uitbrengen. Ook zijn er bijdragen van de vier politieke partijen die aan de verkiezingsstrijd deelnemen en vindt u een overzicht van de 89 personen die zich verkiesbaar stellen als raadslid voor de periode 2010-2014.

U kunt hier de verkiezingskrant downloaden....

- Verkiezingskrant deel 1 (algemene gedeelte)
- Verkiezingskrant deel 2 (bijdragen politieke partijen)
Zie het origineel

Uitslagenmanifestatie
Op het moment dat de stembussen worden gesloten vindt op woensdagavond 3 maart vanaf 21.00 uur in de centrale hal van het gemeentehuis een gezellige uitslagenmanifestatie plaats. Iedereen is van harte welkom om deze bij te wonen.

Verkiezingsnieuws
Op deze website kunt u de komende weken terecht voor algemene informatie over de gemeenteraadsverkiezingen (klik hier). Op de verkiezingspagina vindt u onder andere de verkiezingsprogrammas van de vier politieke partijen en linkjes naar hun websites. Ook op de landelijke website www.uheefthetvoorhetzeggen.nl vind je meer achtergrondinformatie over de gemeenteraadsverkiezingen.