Gemeente Goedereede


Nieuwe bestelwagens voor de gemeente Goedereede

Op 11 februari 2010 overhandigde de heer T. Breen van Fivan Auto Rotterdam B.V. de sleutels van de nieuwe bestelwagens voor de buitendienst aan wethouder A.J.C. van der Vlugt. De huidige bestelwagens van de buitendienst hadden diverse mankementen en waren hoognodig aan vervanging toe. Daarom besloot de gemeente Goedereede acht nieuwe bestelwagens aan te schaffen.

De officiële overhandiging van de sleutels van de nieuwe bestelwagens aan wethouder A.J.C. van der Vlugt vond plaats op donderdag 11 februari 2010. De overhandiging gebeurde door de heer T. Breen van Fivan Auto Rotterdam B.V. bij de werkplaats van de gemeente Goedereede.

Het gaat om acht Fiat bestelwagens van het type Ducato. Vier bestelwagens hebben een dubbele cabine en worden gebruikt door de medewerkers van de groenvoorziening. De andere vier bestelwagens hebben een enkele cabine en worden onder andere gebruikt bij gladheidbestrijding en het vervoeren van afval.

Met deze nieuwe bestelwagens kunnen de medewerkers van de buitendienst de klanten van de gemeente Goedereede weer optimaal van dienst zijn.