Gemeente Capelle a/d IJssel

Verkiezingskrant Capelle

De gemeente Capelle aan den IJssel wil u graag goed informeren over de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 3 maart. Daarom vindt u deze week de verkiezingskrant als middenkatern in huis-aan-huisblad IJssel- en Lekstreek.

De gemeente Capelle aan den IJssel wil u graag goed informeren over de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 3 maart. Daarom vindt u deze week de verkiezingskrant als middenkatern in huis-aan-huisblad IJssel- en Lekstreek. In de krant vindt u meer informatie over de stembureaus, de locaties, de bereikbaarheid en de openingstijden van de stembureaus. Ook vindt u informatie over wat u moet doen als u uw stembiljet kwijt bent of zelf niet in de gelegenheid bent om uw stem uit te brengen. Daarnaast kunt u lezen wat u moet dan als u niet in het bezit bent van een geldig legitimatiebewijs, dat u nodig heeft om uw stem uit te kunnen brengen.

De dertien deelnemende politieke partijen stellen zich in deze verkiezingskrant aan u voor. Zij vertellen u in het kort over hun plannen voor de komende vier jaar. Hoe zij Capelle aan den IJssel zien of graag zouden willen zien en wat zij voor u als Capellenaar kunnen betekenen. U kunt de verkiezingskrant hier online bekijken.
Zie het origineel