Politie Zeeland


Skimmers Goes in 'Opsporing Verzocht'
Politie Zeeland toont vanavond in het programma 'Opsporing Verzocht' enkele foto's van vermoedelijke skimmers bij de Jumbo in Goes.

Bij deze supermarkt hadden ze woensdagochtend 3 december jl. last van een behoorlijke lekkage. De loodgieter ontdekte een groot gat in het dak. Het gat bleek gemaakt door skimmers, die via het dak de Jumbo in waren gekomen om de betaalautomaten te prepareren. Daarmee konden ze pinpassen en pincodes kopiëren.

Bij het gat lag een nieuw plamuurmes van de Gamma, met nog zachte kit. De politie nam meteen contact op met de Gamma in Goes, en daar bleken de skimmers op bewakingsbeelden te staan toen ze dat plamuurmes en die kit gingen kopen. Politie Zeeland toont deze beelden vanavond in de uitzending van 'Opsporing Verzocht' van 21.20 uur tot 22.00 uur op Nederland 2.

De politie benadrukt dat in de Jumbo in Goes geen passen zijn geskimd doordat dit tijdig door winkel en politie is ontdekt.

Getuigen of mensen die de daders herkennen, kunnen bellen naar de Opsporingstiplijn 0800-6070. De uitzending van Opsporing Verzocht wordt morgen (woensdag) herhaald om 10.05 uur via Nederland 2. Foto's van de vermoedelijke skimmers zijn ook te bekijken op de website politie.nl/zeeland.