BiedOpMijnSalaris.nl: nieuwe bemiddelaar op de arbeidsmarkt


EEMNES, 20100216 -- Het aanbod van online werving- en selectiebureaus is sinds kort verrijkt met een nieuw initiatief: BiedOpMijnSalaris.nl (www.biedopmijnsalaris.nl). Deze wervingsite onderscheidt zich door een vernieuwende aanpak: een werkgever werft een beoogde kandidaat op de website door een bod uit te brengen op diens salaris.

Terwijl de media nog steevast berichten over de huidige economische malaise, gaat voor veel werkgevers de zoektocht naar geschikt personeel onveranderlijk door. Zo wees recent onderzoek van managementadviesbureau Bain & Company uit dat investeren tijdens een recessie loont. Menselijk kapitaal is daar een belangrijk onderdeel van.

Om de organisatie te versterken, kunnen bedrijven sinds kort terecht bij een nieuwe bemiddelaar op de arbeidsmarkt: BiedOpMijnSalaris.nl (www.biedopmijnsalaris.nl). Dit online werving- en selectiebureau onderscheidt zich in positieve zin van doorsnee wervingssites, met een biedingsysteem waarmee werkgevers en kandidaten via het bieden in de vorm van salarisindicaties tot elkaar komen.

Werkgevers: snel en efficiënt de juiste kandidaat

Voor werkgevers op zoek naar personeel werkt BiedOpMijnSalaris.nl (kortweg BOMS) als volgt: een bedrijf meldt zich aan op biedopmijnsalaris.nl, browst door de database met cv's van werkzoekenden en doet met een salarisindicatie een bod op het cv van een beoogde kandidaat. Bij interesse van de kant van de werkzoekende kunnen beide partijen een oriënterend gesprek aangaan. BiedOpMijnSalaris.nl screent op voorhand alle cv's die werkzoekenden op de website willen plaatsen. Het overzichtelijke, gebruiksvriendelijke platform geeft werkgevers de gelegenheid om snel en eenvoudig geschikte kandidaten op te sporen en te polsen voor een nieuwe uitdaging.

Om koudwatervrees in deze economisch mindere tijden weg te nemen, kunnen werkgevers zich gratis en vrijblijvend op www.biedopmijnsalaris.nl inschrijven om de database met cv's te raadplegen.

Werkzoekenden: snel weten wat je waard bent

Werkzoekenden maken op www.biedopmijnsalaris.nl tegen een kleine vergoeding in een handomdraai een account aan, waarmee zij hun cv zichtbaar kunnen maken voor een groot en gevarieerd aanbod aan potentiële werkgevers. Wanneer de laatstgenoemde partij met een bod in de vorm van een salarisindicatie belangstelling toont, ziet een kandidaat al in een vroeg stadium wat hij/zij waard is, zonder de tussenkomst van partijen als headhunters en detacheringsbureaus.

Daarnaast wordt op de website aandacht geschonken aan praktische informatie en advies over de arbeidsmarkt. Vanzelfsprekend worden de door de kandidaat verstrekte gegevens alleen aan geïnteresseerde werkgevers vrijgegeven.

Synergie

Voor ondersteuning bij het gebruik van de website kunnen werkgevers en werkzoekenden gedurende het gehele proces een beroep doen op het gekwalificeerde team achter BOMS. Beide partijen hoeven niet direct al hun kaarten op tafel te leggen; bij wederzijdse interesse kunnen een organisatie en een kandidaat gaandeweg meer informatie prijsgeven. Het team van BiedOpMijnSalaris.nl heeft als doel om op een compleet nieuwe, eenvoudige en efficiënte wijze de perfecte synergie te creëren tussen werkgever en kandidaat.

www.biedopmijnsalaris.nl