Profijt meubel behaalt omzetgroei van 5 procent


ETTEN-LEUR, 20100216 -- Het merendeel van de meubelbranche heeft vorig jaar een zeer slecht jaar gekend. Profijt Meubel daarentegen, is juist goed doorgegroeid met een omzetgroei van 5% t.o.v. 2008. Hiermee scoort de formule 23% beter dan de woonbranche.

Rob van Drunen, franchisemanager van Profijt Meubel, geeft aan dat het succes achter de omzetgroei in de huidige stagnerende markt, mede te danken is aan het inzicht van haar franchisenemers om gezamenlijk de formule te blijven ontwikkelen. Als voorbeelden geeft hij aan dat Profijt Meubel is gerestyled naar de huidige wensen van de consument en dat dit in 2010 over de gehele formule wordt uitgerold.

Daarnaast wordt medio februari een nieuwe landelijke actie gelanceerd. Met 'Thuis-Bij' laat Profijt Meubel aan heel Nederland zien dat je mooier kunt worden voor minder geld. Ook online staat Profijt Meubel in februari niet stil. De nieuwe site wordt in februari gelanceerd en de webshop geopend, waar het consumenten mogelijk wordt gemaakt bijna de gehele collectie online te bestellen.

Last but not least, zal het ook het aantal vestigingen van Profijt Meubel toenemen, met de opening van Profijt Meubel Wijchen. Vanzelfsprekend in de succesvolle nieuwe formulestijl.

Profijt Meubel Nederland

Ingezonden persbericht