Flynth adviseurs en accountants kiest voor KvK-check van Webservices.nl


HAARLEM, 20100216 -- Flynth maakt gebruik van de KvK bedrijfsvalidatie van Webservices.nl. Deze webservice is gekoppeld binnen het CRM Alure van Innolan. Adressen van klanten, interne en externe relaties worden bij invoer in Alure gecontroleerd op juistheid met behulp van de KvK- en adrescheck van Webservices.nl.

Albert van Ruijven, teamleider applicatiebeheer van Flynth: "Wij zien ons CRM als `schil' van de organisatie. Een goede kwaliteit van informatie is hierin cruciaal, omdat Alure gekoppeld is aan al onze andere applicaties. Met de diensten van Webservices.nl voorkomen we dubbele vermeldingen, zijn we verzekerd van een correcte spelling en werken we met de schrijfwijze zoals de betreffende organisatie zich heeft geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. De invoer van Alure is zoveel mogelijk gekoppeld aan onze andere applicaties. Denk hierbij aan software voor de fiscale praktijk, loonadministratie en het opmaken van jaarrekeningen, zoals Microsoft Dynamics, Unit4 Audition en Afas. De KvK bedrijfsvalidatie van Webservices.nl waarborgt hierdoor in het gehele bedrijfsproces de kwaliteit van onze bedrijfsgegevens."

Koppeling kredietwaardigheid voor klantacceptatie
Webservices.nl heeft tevens diensten beschikbaar heeft voor het ontsluiten van kredietwaardigheidinformatie afkomstig van Graydon en Dun&Bradstreet. Van Ruijven ziet hiervoor ook mogelijkheden binnen Flynth: "Als landelijke organisatie met 20 vestigingen hebben wij met tal van ondernemers te maken. Het is prettig om op een snelle en makkelijke manier binnen onze eigen applicaties te kunnen beschikken over een concreet advies omtrent de kredietwaardigheid. Bij het accepteren van nieuwe klanten worden bedrijfsrisico's hiermee tot een minimum beperkt."

Over Webservices.nl, Flynth en Innolan
Webservices.nl is een full service dienstverlener op het gebied van online verrijking en validatie van data. Het valideren van data is mogelijk met verschillende gegevens, waaronder informatie over adressen, bedrijven, geografische coördinaten, kadastrale informatie, kredietwaardigheid van consumenten en bedrijven en voertuigdata.

Flynth adviseurs en accountants behoort met 20 vestigingen en 900 specialisten tot de top 10 advieskantoren in Nederland. Vanuit de regionale vestigingen worden ondernemers ondersteund op bedrijfsmatig, personeels-, financieel en fiscaal gebied.

Innolan levert het CRM Alure, met name gericht op de accountancy. In Alure is een standaard koppeling gemaakt met de diensten van Webservices.nl, waaronder de KvK check.

Webservices.nl