Werkgeversvereniging Facilitaire Callcenters

Hoe klant- en servicegericht zijn webshops anno 2010?

Maandag 01 februari 2010

Almere - Op 16 en 18 februari a.s. organiseert Telecom Direct Almere B.V. (TDA) in samenwerking met Nic. Oud en Ruigrok Netpanel het kostenloze seminar `Hoe klant- en servicegericht is uw webshop?' Door middel van dit seminar willen deze drie gerenommeerde bedrijven webshops en online marketeers op een interactieve wijze inzicht geven in het gedrag, de wensen en eisen van de online consument anno 2010 en hen direct handige tips en tricks meegeven waarmee zij hier op kunnen en moeten anticiperen.

Groeiend besef
De online branche krijgt steeds meer inzicht in de wensen en eisen van de online consument (o.a. een inzichtelijke website, snelheid bij levering en een gemakkelijk bereikbare klantenservice) maar weet in veel gevallen nog niet op welke wijze zij hier het beste op kunnen inspelen. Het besef dat men wel moet gaan anticiperen om niet achter te blijven in deze snel groeiende branche wordt dan ook steeds groter. Dat er in de branche behoefte is aan deze informatie blijkt wel door de vele inschrijvingen en enthousiaste reacties die inmiddels zijn binnengekomen.

Marketing, logistiek en klantenservice
De insteek van het seminar is om de bezoekers zo breed mogelijk te informeren. Zo zal er aandacht worden besteed aan de diverse ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van online marketing door spreker Marja Ruigrok, commercieel directeur van Ruigrok Netpanel, zal Coert Knijnenberg, manager e-fulfilment Nic. Oud, de bezoekers informeren over de mogelijkheden op logistiek vlak en gaat Cokky Bosman, directeur TDA, onder andere aandacht besteden aan het belang van klanttevredenheid en de diverse mogelijkheden waarop klanttevredenheid kan worden verhoogd.

Inschrijven
Voor meer informatie over het programma (start 13.00 uur), de locaties (Almere & Heerhugowaard), sprekers en de onderwerpen die aan bod zullen komen verwijs ik u graag naar de website: www.tda.nl/seminar-webwinkels. Direct inschrijven kan op http://seminar.nicoud.nl/