Online opmars van gedeukte koelkasten

16/02/2010 09:36

Creative Venue BV

eerste webwinkel voor schadeproducten en laatste modellen een feit

Schiphol-Rijk, 16 februari 2010 - BCC introduceert als eerste retailer in Nederland een webwinkel met schadeproducten. Het zijn nieuwe modellen die 100% functioneren, maar lichte transportschade hebben of beschadigd zijn door verplaatsing in een van de 53 elektronicawinkels van BCC in heel Nederland. In de online schadeshop (www.bcc.nl/schademodellen) zijn ook de laatste exemplaren van bijvoorbeeld koelkasten, wasmachines en vaatwassers tegen sterk gereduceerde prijzen te koop. Bovendien geeft BCC in de reeds bestaande webwinkel bij elk nieuw product of apparaat direct aan of er een voordelig schademodel aanwezig is.

Omdat schadeproducten stuk voor stuk uniek zijn, geeft BCC aan de hand van gedetailleerde foto's en indicatiepijlen duidelijk aan waar een krasje of deuk zich bevindt. Alle schadeproducten en laatste modellen hebben standaard minimaal twee jaar garantie. Daarbij kunnen ze geruild worden tegen de normale voorwaarden die op alle BCC producten van toepassing zijn en kunnen klanten gewoon gebruik maken van de bestaande extra servicepakketten, zoals het BCC Service Pluspakket en de BCC Installatie Service.

"In onze filialen die beschikken over een 'schadehoek' staan altijd wel een paar licht beschadigde apparaten. Het grote voordeel echter van het online aanbieden van al onze schadeproducten en laatste modellen, uit al onze winkels, is het nationale bereik. Deze scherp geprijsde producten zijn nu voor iedereen in Nederland toegankelijk en we bezorgen ze desgewenst aan huis," aldus Erik Jansen, manager Marketing en New Business.

Online bestellen, dezelfde dag in huis

Als extra faciliteit kunnen BCC klanten hun online bestelling nog dezelfde dag in de dichtstbijzijnde BCC winkel ophalen. Klanten kunnen zo besparen op de bezorgkosten. Jansen: "Helaas geldt dat niet voor de schadeproducten. Juist omdat ze uniek zijn kunnen we ze niet direct uit het winkelmagazijn leveren. Een besteld schadeproduct brengen we dus gewoon bij klanten thuis."

De online schadeshop is onderdeel van de compleet vernieuwde website van BCC. Hier biedt BCC.nl nu ook elke dag een andere aanbieding met een extra online korting. Voor nu richt de online schadeshop zich nog voornamelijk op witgoed. BCC kijkt naar mogelijkheden om op afzienbare termijn ook schadeproducten en de laatste exemplaren van andere producten, zoals TV's en laptops, online aan te bieden. Meer informatie: www.bcc.nl/schademodellen.

http://www.creativevenue.nl