In stijl met Humberto op wehkamp.nl

16/02/2010 10:27

Wehkamp B.V.

De modebewuste man krijgt vanaf vandaag op wehkamp.nl inspirerend stijladvies van Humberto Tan. In een exclusieve online shop wordt de Humberto-collectie op verrassende wijze gecombineerd met de herenmodecollectie van wehkamp.nl.

wehkamp.nl is hiermee de eerste online winkel die exclusief de Humberto-collectie bestaande uit kleding (kostuums en shirts), schoenen en een bedlijn aanbiedt.

Verrassend stijlvolle combinaties

In de exclusieve shop 'In stijl met Humberto' worden zowel zakelijke als casual outfits gepresenteerd.

Met een persoonlijke selectie uit de herenmodecollectie van wehkamp.nl en zijn eigen collectie, presenteert Humberto verrassend stijlvolle combinaties en geeft hierbij handige tips. Zo heeft iedere man de perfecte combinatie in de stijl van Humberto Tan binnen handbereik. Humberto laat zich hierbij leiden door zijn eigen voorkeur en unieke stijl waarin eenvoud en kwaliteit centraal staan.

Mannen winkelen anders dan vrouwen.

De modebewuste man kan zich door de getoonde combinaties laten inspireren of kan de gehele samengestelde outfit direct online bestellen. Met deze shop combineert wehkamp.nl het winkelgemak van internet met de stijl en kwaliteit van de Humberto-collectie. Hierbij is uitgegaan van de wetenschap dat mannen anders winkelen dan vrouwen. Mannen willen graag snel de juiste keuze kunnen maken en er snel over kunnen beschikken. De shop met kant en klare combinaties sluit bij deze behoefte aan.

Humberto

Het merk Humberto is in 2003 opgezet. Humberto Tan is meerdere keren uitgeroepen tot 'Best Geklede Man' (o.a. door het blad Esquire). Naast herenkleding heeft het merk ook herenschoenen, zonnebrillen en een bad- & bedcollectie. De collectie kenmerkt zich door kwaliteit: mooie stoffen en goed uitgewerkte details (www.humberto.nl).

wehkamp.nl

wehkamp.nl is marktleider in Nederland in online winkelen en is het grootste en meest gewaardeerde online warenhuis van Nederland. wehkamp.nl is daarbij dé online aanbieder van actuele herenmode. wehkamp.nl heeft 81 miljoen bezoekers per jaar, 1,5 miljoen vaste klanten en levert jaarlijks circa 5 miljoen zendingen af. Het assortiment bestaat uit zo'n 100.000 artikelen.

Meer informatie (o.a. video- en fotomateriaal)over dit onderwerp is te vinden op www.wehkampreporter.nl.

http://www.wehkampreporter.nl