Gemeente Lingewaard


De jeugd die deugt! in Lingewaard

Tijdens de Nieuwjaarspeech heeft burgemeester Harry de Vries het startsein gegeven voor de campagne De jeugd die deugt!. Tijdens deze campagne wordt u uitgenodigd door jongeren om mee te doen aan een drietal activiteiten die zullen plaatsvinden in de kernen Bemmel, Gendt en Huissen.

Te vaak worden jongeren geconfronteerd met de effecten van vervelende vooroordelen. Bijvoorbeeld volwassenen die hen geen gedag (durven) zeggen, een directe wantrouwende houding als er een groep de bus binnenkomt op weg naar een gezellig avondje uit. De jongeren in Lingewaard willen graag deze gevolgen van vooroordelen wegnemen door kennis met u te maken en te laten zien dat de jeugd wel degelijk deugt! Durft u voor een publiek te rappen? Heeft u altijd al een keer willen leren e-mailen of vliegensvlug sms-en? Of bent u een geboren debater en wilt u samen met de jongeren deelnemen aan een debat? Ga dan de uitdaging aan! Werk en leer samen met jongeren. Gewoon omdat u het leuk vindt, of wellicht om uw twijfels weg te nemen. Ervaar dat De Jeugd Deugt!

U bent van harte uitgenodigd mee te doen aan de activiteiten die in maart en april zullen plaatsvinden. Via deze link vindt u meer informatie over de campagne De jeugd die deugt! en hoe u zich hiervoor kunt aanmelden.

(Geplaatst: 16 februari 2010)