Politie Brabant-Noord Carnaval maandag/dinsdag

Regio, 16-02-2010

's-Hertogenbosch - Een 18-jarige man uit Zaltbommel werd aangehouden voor baldadigheid op de Kerkstraat. Hij had een rolcontainer bij de McDonalds meegenomen en het afval daaruit lag verspreid over het plein. Een 37-jarige Bosschenaar werd aangehouden voor belediging van een agente te paard. Hij schold haar uit voor kutwijf. In de Karrenstraat werden een 40-jarige man uit Purmerend en een 38-jarige inwoner van Zaandam omdat ze een horecaportier had mishandeld. In verband met vernielingen in een horecagelegenheid in de Karrenstraat, werden twee mannen uit Zuid-Scharwoude (24 en 22 jaar) en een man uit Broek op Langedijk (22 jaar) aangehouden. Een 20-jarige man uit Helvoirt werd aangehouden voor mishandeling op de Verwerstraat. Op de Parade werd een 21-jarige Bosschenaar aangehouden omdat hij een willekeurige klant van een café een kopstoot gegeven had. De man handelde kennelijk uit frustratie omdat hij buiten werd gezet na een vechtpartijtje. Ook een 23-jarige bewoner uit Sint Michielsgestel deelde een kopstoot uit en werd aangehouden op de Visstraat. Een 18-jarig 'konijn' uit Rosmalen werd aangehouden omdat hij in de Hinthamerstraat twee winkelruiten had ingegooid.

Veghel - Een 21-jarige man uit Veghel werd in de Kapelstraat aangehouden omdat zijn opruiende gedrag en dronkenschap leidde tot verstoring van de openbare orde. Hij had kennelijk ook al mensen geslagen, maar niemand deed aangifte.

Sint Oedenrode - Op Kofferen werden een 19-jarige man uit Schijndel en een 20-jarige man uit Sint Oedenrode aangehouden omdat ze met elkaar op de vuist waren gegaan. De Schijndelnaar zou aan meer mensen klappen hebben gegeven. Hij wordt dinsdag overgedragen aan de Koninklijke Marechaussee omdat hij militair is.

Boxmeer - Een 19-jarige man uit Boxmeer werd aangehouden omdat hij een portier van een café aan de Spoorstraat met de dood had bedreigd. De man bedreigde de beveiliger toen hij werd aangesproken op zijn vervelende gedrag. Op dezelfde straat werd een 47-jarige man uit Rijkevoort aangehouden voor poging zware mishandeling. Agenten zagen dat hij op een man zat en klappen uitdeelde. Toen hij was opgestaan schopte hij met kracht tegen zijn slachtoffer.

Mill - Een 18-jarige inwoner van Zeeland werd aangehouden omdat hij op de Beerseweg de portier van een café had bedreigd.

Uden - Maandagavond werd een 32-jarige man uit Veghel aangehouden omdat hij de nacht daarvoor bij een café op de Markt had betaald met een vals biljet van 50,00. De bareigenaar herkende de man toen hij opnieuw in het café kwam. Tegen de man wordt tevens proces-verbaal opgemaakt omdat hij vernielingen had aangericht in zijn cel op het politiebureau.