Politie Zeeland


---


Z-287-2010 Rijden onder invloed, Hulst
Op het Princebolwerk in Hulst werd maandag omstreeks 02.00 uur een 21-jarige Terneuzense automobilist betrapt op rijden onder invloed.
De man, een beginnend bestuurder, had bijna 3x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en moest zijn rijbewijs inleveren.

W-288-2010 Vuurwapen blijkt klappertjespistool, Vlissingen
Op de hoek Lange Zelke / Walstraat in Vlissingen werden dinsdagochtend een 25-jarige man uit Goes en 29-jarige Vlissingse vrouw aangehouden wegens het mogelijk in bezit hebben van een vuurwapen.
De Vlissingse politie die een melding van een spoorwegbeambte had gekregen dat een man, die zojuist uit de trein was uitgestapt, een op een vuurwapen gelijkend voorwerp bij zich droeg, zag even later de hoek van de Lange Zelke en de Walstraat een manspersoon, die aan het signalement voldeed, in het gezelschap van een vrouw fietsen. Ze werden staande gehouden voor fietsen door voetgangersgebied en gefouilleerd. Uit de kleding van de 25-jarige man kwam een klappertjespistool, waarna ze beiden werden aangehouden en naar het bureau gebracht werden. Bij verder onderzoek kwamen er geen ander wapens meer tevoorschijn, waarna de man en de vrouw weer in vrijheid werden gesteld.