Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

FEBRUARI 2010

Tot wel 15 uur batterijtijd in een luxe jasje
MSI Wind Netbook U160 breekt records

De nieuwe MSI Wind U160 Netbook veroorzaakt een sensatie: het breekt oude records met de batterijduur tot wel 15 uur. Uitgerust met een 6-cel batterij kunt u deze Wind U160 een hele dag gebruiken zonder hem tussendoor aan het stopcontact aan te hoeven sluiten. Tot nu toe waren er nog niet veel netbooks verkrijgbaar met zo'n lange batterijduur en die ook nog eens zo compact en fraai ontworpen zijn.

De U160 is het nieuwste model uit de MSI Wind serie. De compleet nieuw ontworpen netbook gaat het succes van de U100 modellen continueren en het ultra-mobiel computeren naar een hoger niveau brengen. Op het eerste gezicht trekt het unieke en uiterst slanke ontwerp de aandacht: het nieuwe ontwerp van deze netbook is op het dikste punt minder dan 2,5 cm dik en maakt van de Wind U160 de dunste netbook op de markt. Zelfs met de dikkere 6-cell batterij is het gewicht van 1,25 kg competitief met andere netbooks. De meest geavanceerde technologie verpakt in mooi jasje: het elegante ontwerp werd zelfs onderscheiden met de populaire "iF product design award".

Met de Wind U160 zoekt MSI opnieuw de grenzen van mobile computing op. De snellere en energiezuinige Intel ® Atom (TM) N450 processor geeft de Wind U160 meer rekenkracht, terwijl het stroomverbruik laag blijft. Om maximale batterijtijd te bieden zal de Wind U160 verkrijgbaar zijn met 6-cell batterij. Eerste tests hebben de voordelen van de 6-cell batterij aangetoond: Tot wel 15 uur gebruik zonder stroomaansluiting. Notebook-gebruikers genieten van de extra vrijheid met de Wind U160. Met MSI's exclusieve ECO-technologie kan de gebruiker schakelen tussen verschillende modi: van de »Normaal« modus tot de meest krachtige »Turbo batterij« modus. Door een simpele druk op de knop kunnen gebruikers schakelen tussen deze modi om de levensduur van de batterij te verlengen.

Wind U160
De Wind U160 prachtig ontworpen: het nieuwe Chiclet toetsenbord en de naadloze touchpad vereenvoudigen het werken op de netbook en maken de Wind U160 het zeer gebruiksvriendelijk. Het 10.1" breedbeeld scherm met energiebesparing en heldere LED backlight is voldoende groot om te surfen op het web en grotere tekstbestanden en uitgebreide spreadsheets te bewerken. Met een responstijd van slechts 8 ms is het scherm geschikt voor weergave van dynamische films of games zonder bewegingsonscherpte. De hoge resolutie 1.3 Megapixel camera en microfoon maken web-chats en video-gesprekken eenvoudig.

Nuttige informatie
Zelfs de kleinste details bewijzen het vakmanschap van MSI: bijvoorbeeld de extra mechanische schakelaar aan de linkerkant van de Wind U160 om WLAN aan en uit te zetten. Met deze unieke schakelaar is de WLAN-status altijd zichtbaar- zelfs nog vóór het starten van de netbook. Een ander voorbeeld is dat het geheugen eenvoudig uitgebreid kan worden.

De MSI Wind U160 laat niets te wensen over. En de advies verkoopprijs van slechts 399 euro maakt het aanbod nog aantrekkelijker. De U160 is vanaf nu verkrijgbaar in de kleuren »Jet black« en »Fancy Gold«.

Voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid, kunt u contact opnemen met uw lokale MSI distributeur.

Over MSI
MSI is trots op hun ervaring op het gebied van ontwerpen en ontwikkelen van IT-producten van hoge kwaliteit die ze de afgelopen 20 jaar hebben opgedaan. De productlijnen van MSI bestaan uit moederborden, grafische kaarten, notebooks, consumenten electronics, barebones, netwerk- en server producten en volledig geintegreerde randapparatuur. Met de ISO9001 en ISO14001 certificaten voorziet MSI in producten met perfecte prestaties die betrouwbaar en waardevol zijn. We distribueren onze productenvia kantoren in Nederland, Duitsland, Italie, Frankrijk, United Kingdom, Spanje, Turkije, Tsjechie, Polen, Servie, Oekraine, Rusland, United States, Canada. Mexico, Brazilie, Taiwan, Japan, Korea, India en Australie

Voor meer informatie kunt u kijken op www.msi.eu

Mystar Computer BV (MSI in Nederland) is opgericht in 1998. Vanuit het hoofdkantoor in Son, gelegen bij Eindhoven, wordt alle marketing, sales, logistiek en after-sales-service voor haar klanten in Europa geregeld.
Ingezonden persbericht