Ingezonden persbericht


Utrecht, 16 februari 2010

Praktisch en overzichtelijk:

De tuin van maand tot maand

Inspiratie voor elk tuinseizoen!

Nog even en de eerste voorzichtige lentedagen komen er weer aan. Tuinliefhebbers staan te popelen om de tuin onder handen te nemen. Maar het onderhouden en verzorgen van een lapje grond roept nogal wat vragen op: wat moet er eigenlijk wanneer gebeuren? De tuin van maand tot maand van tuinexpert Modeste Herwig biedt alle antwoorden!

In De tuin van maand tot maand zijn alle tuinklussen overzichtelijk per maand ingedeeld. Handige lijstjes en praktische informatie geven beginnende én gevorderde groene vingers het overzicht dat ze nodig hebben. Het boek behandelt uitgebreid belangrijke tuinonderwerpen als de aanleg van de tuin, het inplanten van een border, bemesten, snoeien, bestrijden van onkruid, vijveronderhoud en gereedschap.

Iedere maand is er veel aandacht voor de opvallendste bloeiers in een handige bloeikalender. Bovendien biedt De tuin van maand tot maand informatie voor de aanleg van een moestuin. Zo levert het boek in ieder tuinseizoen volop inspiratie!

De tuin van maand tot maand is een onmisbaar naslagwerk, het hele jaar rond. Het boek is geïllustreerd met prachtige en duidelijke kleurenfoto's. En dat alles voor een actieprijs van maar ¤15,--!

Over de auteur

Modeste Herwig heeft inmiddels bijna 30 tuinboeken op haar naam staan. Elk van haar handboeken, naslagwerken en ideeënboeken heeft een eigen creatieve en vernieuwende insteek. Naast het schrijven van boeken verzorgt ze lezingen en tuinrubrieken voor diverse tijdschriften, zoals Tuinieren, Groei & Bloei, Bloemen & Planten en Buitenleven. Ook staan er regelmatig foto's van Modeste in Engelse en Duitse magazines en boeken.

De tuin van maand tot maand
Modeste Herwig

Paperback, 204 pagina's
ISBN 978 90 215 4768 8
Prijs: ¤ 15,00