Nieuw! 'In the mood' met Australian Gold Mood Indigo

17/02/2010 13:57

COSMETITEXT

Sensationeel mooi bruin worden en tegelijkertijd een zonnig humeur krijgen? 'Mood Indigo®', het nieuwste product voor onder de zonnebank van de marktleider in zonnebankcosmetica Australian Gold®, doet het beiden! Deze nieuwe lotion op basis van intensieve bruinversnellers en bèta- endorfines sluit perfect aan op één van de nieuwste trend in beautyland: 'Mood & Beauty'. Oftewel cosmetica die, naast een verzorgende functie, ook hele fijne dingen doet voor je gemoedsstemming!

Zonlicht, warmte, bepaalde geuren, vormen en kleuren, hebben bewust maar vaak ook onbewust een grote invloed op onze verschillende gemoedsstemmingen. Een logisch gevolg hiervan is, dat je deze stemmingen kunt beïnvloeden op een positieve wijze, door het gebruik van de juiste ingrediënten in verzorgende producten. De formule van de nieuwe Australian Gold® Mood Indigo® werd geïnspireerd door de humeurverbeterende voordelen van zonlicht. Niet alleen bevat deze nieuwe bruiningslotion hoogwaardige bronzers, vitaminen en de beste huidverzorgende ingrediënten (zoals Aloë Vera- en Camu Camu fruit-extract, allantoïne, panthenol, vitamine E en Co-enzym Q10) in één topformule, maar er werden tevens direct humeurverbeterende 'mood'-factors aan toe gevoegd!

Binnen no time intens bruin op een verantwoorde én veilige wijze

Australian Gold® 'Mood Indigo®' zorgt voor een zeer intense bruining van de huid onder de zonnebank, echter op een verantwoorde en veilige wijze. De formule bevat hiervoor een 10e dimensie bronzer. Dit krachtige bruinende mengsel op basis van de zelfbruinende werkstof DHA (dihydroxyacetone) zorgt voor een onberispelijke donkere kleur die tot 8 dagen aanhoudt! De formule is verder ontwikkeld op basis van de zogeheten ColorSurge®- Technologie. Dit voor de huid snelle distributiesysteem op basis van 10 'Zen botanische bronzers' (plantaardige bruinversnellende werkstoffen waaronder cacao) zorgt binnen no time voor een intens gebruinde teint. Langdurig zonnebanken om een mooie bruine kleur te verkrijgen wordt hiermee dus voorkomen. In slechts enkele sessies onder de zonnebank is de huid namelijk reeds subliem gebronsd en optimaal verzorgd!

Redactionele tip: In lentestemming met Australian Gold® 'Mood Indigo®'

Omdat Australian Gold® 'Mood Indigo®' de zelfbruinende werkstof DHA bevat, kun je deze nieuwe lotion ook perfect gebruiken als dagelijkse bodylotion voor het geleidelijk aan opbouwen van een zonnig tintje!

Dankzij de bèta- endorfines, knapt niet alleen je doffe en bleke winterhuid daarvan op, maar ook je humeur raakt direct in een zonnige lentestemming!

"In the mood": een zonnig humeur en een zijdezachte huid dankzij bèta endorfines!

De formule van Australian Gold® 'Mood Indigo®' bevat tevens de werkstoffen tephrosine en tephroline, afkomstig van het Wilde Indigo- Extract. Deze natuurlijke, plantaardige stoffen bevorderen de aanmaak van bèta-endorfines in ons lichaam en laten de huid tevens zijdezacht aanvoelen. De verhoogde aanmaak van deze slimme, humeurverbeterende stofjes zorgen voor een positieve, zonnige en harmonieuze stemming, hetgeen een optimale aanvulling is op de opbeurende eigenschappen van zonlicht! De nieuwe Australian Gold® 'Mood Indigo®' heeft een mysterieuze muskusgeur, dat deze lotion een super sensuele finish geeft en je letterlijk en figuurlijk "in the mood" brengt.

Wat zijn bèta endorfines?

Bèta endorfines worden ook wel 'gelukshormonen' genoemd. Het zijn hormonen die signalen afgeven aan de zenuwcellen in onze hersenen en ze reguleren daarmee onze stemmingen. Bèta endorfines worden in ons lichaam geproduceerd wanneer we genieten. Bepaalde werkstoffen, geuren of texturen (bijvoorbeeld in verzorgende producten) kunnen ervoor zorgen dat deze humeurverbeterende hormonen extra worden aangemaakt.

Doe Mee & Win- acties met prachtige prijzen bij de producten van Australian Gold®!

Ook gedurende het gehele jaar 2010 maken consumenten dankzij Australian Gold® kans op prachtige prijzen van dit absolute topmerk in zonnebank- en outdoor zonneproducten!

Wie een product van Australian Gold® koopt bij één van de professionele zonnestudio's in Nederland of België, vindt op de verpakking een afneembare waardezegel. Deze dient te worden geplakt op de speciale actie- ansichtkaart en kan vervolgens kosteloos worden geretourneerd aan het antwoordnummer van de Australian Gold® Tanning Clubs in Nederland of België.

Onder de inzenders worden elke maand maar liefst vijf luxe pakketten met Australian Gold®-producten verloot t.w.v. ¤ 150,00!

Bovendien maakt iedere inzender tevens kans op de hoofdprijs die aan het einde van dit jaar wordt verloot, bestaande uit een volledig verzorgde vakantiereis naar een zonnige bestemming voor 2 personen!

Consumenten kunnen bij hun zonnestudio in Nederland of België vragen naar de speciale

actie-ansichtkaarten van Australian Gold® !

Distributie, verkoopprijs & meer informatie:

Het merk Australian Gold® wordt in de Benelux op de markt gebracht door Bradford & Hamilton Nederland. De producten zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio's in Nederland én België.

Voor meer informatie is er voor Nederland de website www.australiangoldtanningclub.nl en voor België www.australiangoldtanningclub.be

Verkoopprijzen:

* Australian Gold® 'Mood Indigo®': ¤ 89,95/tube 295 ml en ¤ 15,95/tube 15 ml