Ingezonden persbericht

Utrecht, 17 februari 2010

Yonder breidt uit met nieuw Europees hoofdkantoor in Nederland

Yonder, de Europese IT Solutions provider, opent door haar aanhoudende succes en groei een nieuw Europees hoofdkantoor in Utrecht. Het nieuwe hoofdkantoor is een direct gevolg van de Europese groeistrategie van Yonder. Naast de reeds bestaande vestiging in Cluj (Roemenië) is Yonder met deze nieuwe vestiging uitstekend in staat haar klanten optimaal te bedienen. Yonder kiest voor een vestiging in Utrecht vanwege de centrale ligging en goede bereikbaarheid. Op 4 maart a.s. zal de nieuwe vestiging officieel worden geopend.

Peter Jansen, CEO van Yonder: "De opening van dit nieuwe Europese hoofdkantoor is een logische en belangrijke stap in de ontwikkeling van Yonder. Het is onze ambitie om de huidige positie van de onderneming verder uit te bouwen, zowel op nationaal als internationaal niveau. Niet alleen breidt onze klantengroep zich in een hoog tempo uit, ook het aantal medewerkers stijgt. Met de opening van deze nieuwe hoofdvestiging kunnen wij hier adequaat op inspelen."

Over Yonder
Yonder is een Europese IT Solutions provider met 200 specialisten en vestigingen in Roemenië en Nederland. Sinds 1993 levert Yonder een drietal innovatieve IT-oplossingen: Applicatie Transformatie, Applicatie Management en de Software Factory. De oplossingen van Yonder dragen bij aan de kwaliteit en flexibiliteit van de softwareoplossingen die door onze klanten geleverd worden. Yonder is onderdeel van Total Specific Solutions, een ICT-onderneming die specifieke oplossingen aanbiedt aan top 500-bedrijven, centrale en decentrale (semi-)overheidsinstellingen met een focus op software, businessconsultancy en dienstverlening. Meer informatie is beschikbaar op www.tss-yonder.com.