Ingezonden persbericht

Ferrymaatschappij speelt in op huidige ontwikkelingen m.b.t. online communicatie

Ontwikkelingen nieuwe Superferry's Stena Line

online te volgen

Hoek van Holland, 17 februari 2010

Ferrymaatschappij Stena Line neemt in mei de eerste van twee nieuwe Superferry's in de vaart. De nieuwe Superferry's gaan de bestaande Stena Hollandica en Stena Britannica vervangen op de route Hoek van Holland - Harwich. Comfort, flexibiliteit, relax reizen, value for money en betrouwbaarheid spelen een nog grotere rol van betekenis met de nieuwe Superferry's. Om haar klanten en overige geïnteresseerden op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen betreffende de bouw en het in de vaart nemen van beide Superferry's, heeft Stena Line nu een aantal online activiteiten gelanceerd, waaronder een speciale website.

Op de origineel vormgegeven website www.thesuperferries.com staan filmpjes en foto's van de bouw van de Superferry's. Daarnaast is de site voorzien van informatie over de Superferry's, zoals interessante weetjes, specificaties en de faciliteiten aan boord. Bovendien wordt op deze website een blog over de nieuwe schepen bijgehouden, waardoor bezoekers continu up-to-date blijven.

Mariël Korpel, Marketing Manager van Stena Line: "We zijn erg blij met de nieuwe website, die op een interactieve en visuele wijze veel informatie geeft en bovendien perfect aansluit op de huidige ontwikkelingen m.b.t. online communicatie en social media. "

Stena Line heeft tevens op haar eigen website een aparte pagina voor de Superferry's aangemaakt, www.stenaline.nl/ferry/schepen/superferries. Ook hierop is veel informatie en beeldmateriaal te vinden. Een banner telt de dagen af naar het in de vaart nemen van de eerste Superferry.

De activiteiten van Stena Line zijn ook via social media websites als Twitter, Flickr, Youtube en Zoover te volgen. Om het overzichtelijk te houden, heeft de ferrymaatschappij deze informatie gebundeld op een aparte "social" website: www.stenlinemedia.com.



Ingezonden persbericht