Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Show- en filmdansvoorstellingen '100 jaar muziekschool in Heerlen'

In 2010 bestaat de muziekschool in Heerlen 100 jaar. Dit jubileum wordt het hele jaar gevierd met een speciaal programma. Op zaterdag 27 en zondag 28 februari zijn er vier show- en filmdansvoorstellingen te bezoeken, met optredens door kinderen en volwassenen van de SCHUNCK* muziekschool.

Leerlingen van de dansafdeling van de muziekschool gaan in hun voorstellingen in op het decennium en thema '1920-1930'. De dansen lopen uiteen van tapdans, showballet, Charleston en tango tot themadansen 'Sprookjes' en 'Walt Disney'. Tijdens de voorstellingen worden beelden geprojecteerd en is er live muziek van accordeonist Carlo Plaum. De voorstellingen vinden plaats op locatie in het Patronaat in Heerlen. De dansvoorstelling door kinderen is op zaterdag en zondag om 15.00 uur. De voorstelling door volwassenen is op zaterdag en zondag om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de balie van SCHUNCK*.

Expositie
Nog tot en met 26 maart is de expositie 'Van Toren naar Paleis' te zien in SCHUNCK*. Deze tentoonstelling is speciaal voor het jubileumjaar van de muziekschool georganiseerd. De expositie is te zien in de gang naar de muziekschool en in de wachtruimte van de muziekschool.

Het volledige jaarprogramma van '100 jaar muziekschool in Heerlen' is te vinden op www.schunck.nl.

SCHUNCK*
Bongerd 18, Heerlen
T 045-5772200

//////////////